«Ποια χιόνια; Ο Δεκέμβριος μπαίνει στις… παραλίες! Πάνω από τους 25 βαθμούς…»: Ανατροπή στον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό

November 29, 2023


Καιρός σήμερα: Μπορεί ο χειμώνας να μπήκε φουριόζος και να έφερε κρύο στην Ελλάδα, όμως σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα ανατροπή με μίνι καλοκαιράκι στην έναρξη του Δεκεμβρίου.Μπορεί ο χειμώνας να είναι εδώ, μπορεί ο Δεκέμβριος να απέχει ελάχιστες ώρες όμως θα μπει με… καλοκαιρινό καιρό, αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρ…

...α Ελλάδα», από την Παρασκευή (01/12) οι άνεμοι θα ενταθούν αλλά με νοτιάδες κάτι που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα ανέβει και το Σάββατο (02/12) αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 25 βαθμούς στην Κρήτη... Απίστευτα πράγματα που σίγουρα προβληματίζουν και τους μετεωρολόγους.Όσον αφορά...

Καιρός σήμερα: Μπορεί ο χειμώνας να μπήκε φουριόζος και να έφερε κρύο στην Ελλάδα, όμως σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα ανατροπή με μίνι καλοκαιράκι στην έναρξη του Δεκεμβρίου.

Μπορεί ο χειμώνας να είναι εδώ, μπορεί ο Δεκέμβριος να απέχει ελάχιστες ώρες όμως θα μπει με… καλοκαιρινό καιρό, αφού σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», από την Παρασκευή (01/12) οι άνεμοι θα ενταθούν αλλά με νοτιάδες κάτι που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα ανέβει και το Σάββατο (02/12) αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 25 βαθμούς στην Κρήτη… Απίστευτα πράγματα που σίγουρα προβληματίζουν και τους μετεωρολόγους.

Όσον αφορά την σημερινή (29/11) ημέρα, ο καιρός αναμένεται να είναι βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα πέσουν… Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.