Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του – Σε καμία περίπτωση δε φανταζόταν ότι…

November 29, 2022


Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης. Με την ευκαιρία, δείτε τι έγινε όταν γονείς έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο της 8χρονης κόρης τους.Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα ε…

...ίναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει: Βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα - Ληστής μπήκε στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς και την... (Video)Βίντεο ντροπής...

Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης. Με την ευκαιρία, δείτε τι έγινε όταν γονείς έβαλαν κάμερα στο δωμάτιο της 8χρονης κόρης τους.

Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει:

Βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα – Ληστής μπήκε στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς και την… (Video)

Βίντεο ντροπής από κρυφή κάμερα με ληστή να μπαίνει στο σπίτι 90χρονης γιαγιάς έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφοντας τη φρίκη! Επίσης, ένα βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα ήρθε στο φως και μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε.

Συγκεκριμένα, ένας ληστής είπε σε μία 90χρονη ασθενή με Αλτσχάιμερ πως έψαχνε για κοσμήματα όταν μπήκε στο σπίτι της ενώ εκείνη κοιμόταν. Η γυναίκα ήταν στο κρεβάτι της, στο Bromley του Λονδίνου, όταν τον είδε να στέκεται έξω από το παράθυρό της.

Το βίντεο τον δείχνει να ανοίγει το παράθυρο και να πλησιάζει την ντουλάπα του θύματος ψάχνοντας για οτιδήποτε πολύτιμο. Η γυναίκα τον ρώτησε τι συνέβαινε και εκείνος απάντησε: «Ψάχνω για κοσμήματα» και συνέχισε να ψάχνει το σπίτι.

Μετά πήγε στο σαλόνι να ψάξει πριν επιστρέψει και πάλι στο δωμάτιο. Τελικά, ο άντρας χτύπησε στον ώμο το θύμα και έφυγε με διάφορα κοσμήματα μέσα σε μία χάρτινη σακούλα.

Δείτε το βίντεο ντροπής από την κρυφή κάμερα με ληστή να μπουκάρει σε σπίτι 90χρονης γιαγιάς:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.