Ελένη Τοπαλούδη: Πριν από 5 χρόνια η δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο! Την πέταξαν τραυματισμένη από ύψους 10 μέτρων και πριν δολοφονηθεί είχε κακοποιηθεί και βι@στ@#

November 28, 2023


Σαν σήμερα στις 28 Νοεμβρίου 2018, η Ελένη Τοπαλούδη βι@στηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου. Ύστερα από πολύμηνη δίκη, οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.«Όταν φεύγει το παιδί σου είναι ένας πόνος και ένας Γολγοθάς πολύ βαρύς και ένα βαρύ φορτίο που δεν μπορείς να το σ…

...ηκώσεις. Δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Σαν να είναι σήμερα η μέρα που το μάθαμε…κι όμως περάσαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ», είχε δηλώσει η μητέρα της άτυχης Ελένης μιλώντας στο Star.Πατέρας Τοπαλούδη: «Οι γυναικοκτονίες ας ευαισθητοποιήσουν αυτούς που αποφασίζουν...

Σαν σήμερα στις 28 Νοεμβρίου 2018, η Ελένη Τοπαλούδη βι@στηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου. Ύστερα από πολύμηνη δίκη, οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

«Όταν φεύγει το παιδί σου είναι ένας πόνος και ένας Γολγοθάς πολύ βαρύς και ένα βαρύ φορτίο που δεν μπορείς να το σηκώσεις. Δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Σαν να είναι σήμερα η μέρα που το μάθαμε…κι όμως περάσαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ», είχε δηλώσει η μητέρα της άτυχης Ελένης μιλώντας στο Star.

Πατέρας Τοπαλούδη: «Οι γυναικοκτονίες ας ευαισθητοποιήσουν αυτούς που αποφασίζουν για εμάς»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε μερικά από τα φετινά θύματα γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν στη χώρα μας. Επίσης, ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη λέγοντας ότι: «η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται»

«Η ψυχή της Ελένης, ο θάνατος της, ο θάνατος των παιδιών όπως της Καρολάιν, όπως της Ζωής, όπως της Δώρας, της Γαρυφαλιάς και τόσων άλλων κοριτσιών το τελευταίο χρονικό διάστημα ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλυτερεύσουμε την κοινωνία μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.