Σάλος με την Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τον μισθό της και «έφαγε» άγριο κράξιμο

November 28, 2023


Σάλος επικράτησε με την Έλενα Ακρίτα, η οποία δημοσίευσε τον μισθό της και «έφαγε» άγριο κράξιμο. Με την ευκαιρία, έτσι έκαψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια φωτογραφία.Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:«Η βουλευτική μου αποζημιωση. Στο πόσον προστίθενται 300€ για τέσσερις συμμετοχές σε Κοινοβουλευτικές Μονιμες Επιτροπες.Όπως κάνω κάθε μήνα, στα τέλη Νοεμβρίου θα ενημερώσω αναλυτικά τους…

... πολίτες για την κοινοβουλευτική μου δραστηριοτητα. Είναι χρέος μου.»Δείτε την ανάρτηση Παύλος Αρζόγλου: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος της Έλενας Ακρίτα - Με τι ασχολείται (photo)Ο άγνωστος στους περισσότερους γιος της Έλενας Ακρίτα δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας....

Σάλος επικράτησε με την Έλενα Ακρίτα, η οποία δημοσίευσε τον μισθό της και «έφαγε» άγριο κράξιμο. Με την ευκαιρία, έτσι έκαψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια φωτογραφία.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Η βουλευτική μου αποζημιωση. Στο πόσον προστίθενται 300€ για τέσσερις συμμετοχές σε Κοινοβουλευτικές Μονιμες Επιτροπες.

Όπως κάνω κάθε μήνα, στα τέλη Νοεμβρίου θα ενημερώσω αναλυτικά τους πολίτες για την κοινοβουλευτική μου δραστηριοτητα. Είναι χρέος μου.»

Δείτε την ανάρτηση

Παύλος Αρζόγλου: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος της Έλενας Ακρίτα – Με τι ασχολείται (photo)

Ο άγνωστος στους περισσότερους γιος της Έλενας Ακρίτα δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Παύλος Αρζόγλου, αν και έχει δύο καλλιτέχνες γονείς, ποτέ δεν θέλησε να βρεθεί μπροστά στις κάμερες. Με τι ασχολείται;

Ο γιος της Έλενας Ακρίτα έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Brunel στην Αγγλία, ενώ είναι εθελοντής περιβαλλοντικών και ζωοφιλικών οργανώσεων, κάτι που μάλλον κληρονόμησε από τη μητέρα του. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έβαλε στη θέση του τον Αρκά.

Η Έλενα Ακρίτα έχει κάνει τρεις γάμους. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν με τον συγκοινωνιολόγο Νάσο Κόκκινο. Έπειτα, το 1987, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου και το 1992 υιοθέτησαν τον γιο τους, Παύλο Αρζόγλου. Στη συνέχεια, το 2012, παντρεύτηκε τον ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Κυρίτση, έπειτα από 18 χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης.

Παύλος Αρζόγλου και Έλενα Ακρίτα

«Όταν υιοθετήθηκε ο Παύλος είχαμε πει με τον Κώστα Αρζόγλου είπαμε ότι θα κάνουμε μία λιτή ανακοίνωση επειδή ήμασταν επώνυμοι και μετά θα ξαναμιλήσει για το θέμα αυτός ο ίδιος ο Παύλος όταν κλείσει τα 18 του και αν θέλει .

Όταν έγινε αυτό ο Παύλος δεν ήθελε. Έχει επιλέξει να μην το αναφέρει δημόσια, ξέρει την αλήθεια από τότε που ήταν 5 χρονών όπου με τη βοήθεια μίας καλής παιδοψυχολόγου του είπαμε αυτά που έπρεπε να του πούμε.

Όταν ήμουν πολύ νέα στα 18 είχα κάνει μία άμβλωση που μου προκάλεσε προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γίνω μητέρα.

Με τον Κώστα πήγαμε και κάναμε μία εξωσωματική γονιμοποίηση που τη βρήκα αφόρητη. Όταν δεν πέτυχε, τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υιοθεσία, ίσως το πιο υπέροχο πράγμα που έγινε στην ζωή μου.

Όταν σήκωσα τον γιόκα μου στην αγκαλιά μου ήταν σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Μου είναι αδύνατο να περιγράψω το συναίσθημα αυτό, πώς φώτισε το σύμπαν»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.