93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της – Αυτό που αντίκρισε όμως…

November 28, 2022


Αυτή η γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε την φωτογραφία του γάμου της, 70 χρόνια μετά. Τι διαφορετικό είχε; Η οικογένεια της, λοιπόν, αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη και να τυπώσει την φωτογραφία της, αλλά έγχρωμη!Η Μπέτι Πίλμπιμ, από το Μπράιτον, συγκινήθηκε όταν είδε την φωτογραφία του συζύγου της που έφυγε από την ζωή το 1969. Όταν είδε το απρόσμενο δώρο της οικογένειάς της, άνοιξε το…

... περιτύλιγμα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό της. Στη συνέχεια, σηκώνει το χέρι της στο στόμα της καθώς αγωνίζεται να συγκρατήσει τα δάκρυα. Οι αντιδράσεις των ηλικιωμένων είναι αξιολάτρευτες και συχνά γιορτάζουν για να θυμηθούν τα "παλιά", όπως μπορείτε να δείτε...

Αυτή η γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε την φωτογραφία του γάμου της, 70 χρόνια μετά. Τι διαφορετικό είχε; Η οικογένεια της, λοιπόν, αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη και να τυπώσει την φωτογραφία της, αλλά έγχρωμη!

Η Μπέτι Πίλμπιμ, από το Μπράιτον, συγκινήθηκε όταν είδε την φωτογραφία του συζύγου της που έφυγε από την ζωή το 1969. Όταν είδε το απρόσμενο δώρο της οικογένειάς της, άνοιξε το περιτύλιγμα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, σηκώνει το χέρι της στο στόμα της καθώς αγωνίζεται να συγκρατήσει τα δάκρυα. Οι αντιδράσεις των ηλικιωμένων είναι αξιολάτρευτες και συχνά γιορτάζουν για να θυμηθούν τα “παλιά”, όπως μπορείτε να δείτε τις γιαγιάδες, οι οποίες είναι 100 ετών!

93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της - Αυτό που αντίκρισε όμως...

Η κόρη της τη ρωτάει: «Είναι έτσι πώς ήταν;» και η Μπέτι καταφέρνει να πει: «Ναι, ναι,» πριν αστειευτεί: «Φαίνομαι υπέροχα εκεί, έτσι δεν είναι;» Το δώρο διοργανώθηκε από τον εγγονό της Γκάρι Σάλλις, 34 ετών, που ήθελε να της δώσει κάτι τα Χριστούγεννα για να θυμηθεί την ημέρα του γάμου της πριν από 70 χρόνια.

Ο Φράνκ πέθανε το 1969 μετά από καρκίνο και στη συνέχεια υπέστη πνευμονία και η Μπέτι δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Δημιούργησε τους κατασκευαστές A & F Pilbeam, οι οποίοι συνεχίζουν σήμερα στο Μπράιτον.

Μετά το θάνατό του, η Μπέτι έμεινε με δύο νεαρές κόρες, την Τζάνετ, τώρα 68, και την Κριστίν, 65 ετών. Τώρα ζει σε ένα βοηθητικό κατάλυμα στο παραθαλάσσιο θέρετρο. Ο Γκάρυ, από το Μπράιτον, δήλωσε: «Η γιαγιά είναι τώρα 93 και έτσι κάθε Χριστούγεννα δεν βρίκσουμε δώρα. Κάθε Χριστούγεννα είναι μια ευλογία, που την έχουμε.

93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της - Αυτό που αντίκρισε όμως...

«Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον Φρανκ όταν πέθανε όταν η μαμά και η θεία μου ήταν πολύ μικρά. Η μαμά μου ήταν περίπου 17 όταν πέθανε και η αδελφή της ήταν περίπου 14 ετών, έτσι ώστε μεγάλωσαν με το να είναι η γυναίκα της οικογένειας, και η μητέρα και ο πατέρας.

«Η οικογένειά μου δεν μιλάει πραγματικά για συναισθήματα, αλλά ακούγοντας τη μαμά μου που μιλούσε για τον Φράνκ όταν “έφυγε”, ήταν τραυματική εμπειρία. «Ο Φράνκ ήταν ισχυρός στο Μπράιτον, είχε μια μεγάλη οικοδομική εταιρεία που συνεχίζει σήμερα. Μόλις πέθανε, η γιαγιά μου συνέχισε και έβαλε το κεφάλι κάτω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.