Άφωνοι στο J2US από την Super Κική: «Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νήλα! Έχω χ@στεί πάνω μου…»

November 28, 2021


Η Super Κική ανέβηκε για μία κόμη φορά τη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου αλλά με άλλον παρτενέρ! Και αυτό καθώς πλέι της βρέθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα.Η εκκεντρική διαγωνιζόμενη και η επαγγελματίας…

...� παρτενέρ της ερμήνευσαν την γνωστή επιτυχία «Bad Romance» της Lady Gaga. Αυτό που προκάλεσε όμως μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, ήταν όσα είπε η Super Κική αμέσως μετά το τραγούδι. (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({}); «Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νήλα! Έχω χ@στεί πάνω μου…...

Η Super Κική ανέβηκε για μία κόμη φορά τη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου αλλά με άλλον παρτενέρ! Και αυτό καθώς πλέι της βρέθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Η εκκεντρική διαγωνιζόμενη και η επαγγελματίας παρτενέρ της ερμήνευσαν την γνωστή επιτυχία «Bad Romance» της Lady Gaga. Αυτό που προκάλεσε όμως μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, ήταν όσα είπε η Super Κική αμέσως μετά το τραγούδι.


«Μόνο μην το μυρίσεις το φόρεμα μου! Νήλα! Έχω χ@στεί πάνω μου… Συγνώμη δεν γίνεται… Τρέμουν τα γόνατα μου, δεν ξέρω γρι εγγλέζικα και να το ξέρετε. Γρι, γρι, Χριστό! Ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής μου. Και φυλακή που πήγα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό. Ρίσκο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Super Κική και δη επανέλαβε με χάρη πως «χέστ@κ@ επάνω μου, τι να κάνω»!

πηγη: thecaller.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.