Θάνατος 16χρονης στο Βύρωνα: «Μαμά θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή» – Τα λόγια της ανήλικης πριν πεθάνει

November 26, 2023


Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι γονείς της 16χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, μετά από χρήση ενός κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών σε διαμέρισμα στον Βύρωνα, καθώς είχε πέσει στα δίχτυα συμμορίας διακινητών ουσιών. «Μαμά θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή» φέρεται να ήταν τα λόγια της ανήλικης πριν πεθάνει. Η ερωτiκή σχέση που είχε με τον 21χρονο, στο σπίτι του οποίοι έγιναν όλα, άλλαξε τη…

... συμπεριφορά της, καθώς εξαφανιζόταν για μέρες, ενώ αποδείχτηκε μοιραία για την ίδια.Παρά τον θρήνο τους, οι γονείς της 16χρονης εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους.Η εφημερίδα «Το Βήμα» αποκαλύπτει πώς...

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι γονείς της 16χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, μετά από χρήση ενός κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών σε διαμέρισμα στον Βύρωνα, καθώς είχε πέσει στα δίχτυα συμμορίας διακινητών ουσιών. «Μαμά θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή» φέρεται να ήταν τα λόγια της ανήλικης πριν πεθάνει.

Η ερωτiκή σχέση που είχε με τον 21χρονο, στο σπίτι του οποίοι έγιναν όλα, άλλαξε τη συμπεριφορά της, καθώς εξαφανιζόταν για μέρες, ενώ αποδείχτηκε μοιραία για την ίδια.

Παρά τον θρήνο τους, οι γονείς της 16χρονης εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους.

Η εφημερίδα «Το Βήμα» αποκαλύπτει πώς η ανήλικη έλεγε στη μητέρα της πώς θέλει να τ’ αλλάξει όλα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, με τους γονείς της να ζητούν βοήθεια από οκτώ δομές, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι. Μάλιστα, σε τρεις περιπτώσεις φαίνεται πως δεν πήραν την 16χρονη «για τυπικούς λόγους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.