«Μην το κάνουμε εθνικό ζήτημα»: Πήρε θέση ο Λευτέρης Πανταζής για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

November 26, 2023


Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το τραγούδι «Άδωνις» πήρε ο Λευτέρης Πανταζής, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να το κάνουμε εθνικό ζήτημα. Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το παρών σε εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών, με αφορμή την αντίστοιχη Παγκόσμια Ημέρα την 25η Νοεμβρίου. Ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά και το ε…

...νδεχόμενο να δούμε την κόρη του, Κόνι Μεταξά, στη σκηνή της Eurovision.«Εγώ σήμερα είμαι εδώ, γιατί γυναίκα, μάνα με έφερε στη ζωή, ο Θεός γυναίκα μου έστειλε, την κόρη μου, την οποία τη λατρεύω και ως γονιός πρέπει να περάσω και ένα μήνυμα. Γι’ αυτό έγραψα και ένα τραγούδι για τις κακοποιημένες...

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το τραγούδι «Άδωνις» πήρε ο Λευτέρης Πανταζής, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να το κάνουμε εθνικό ζήτημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το παρών σε εκδήλωση για την κακοποίηση των γυναικών, με αφορμή την αντίστοιχη Παγκόσμια Ημέρα την 25η Νοεμβρίου. Ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε για το πρόσφατο ζήτημα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη αλλά και το ενδεχόμενο να δούμε την κόρη του, Κόνι Μεταξά, στη σκηνή της Eurovision.

«Εγώ σήμερα είμαι εδώ, γιατί γυναίκα, μάνα με έφερε στη ζωή, ο Θεός γυναίκα μου έστειλε, την κόρη μου, την οποία τη λατρεύω και ως γονιός πρέπει να περάσω και ένα μήνυμα. Γι’ αυτό έγραψα και ένα τραγούδι για τις κακοποιημένες γυναίκες», δηλώνει αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Λευτέρης Πανταζής
Λευτέρης Πανταζής
Λευτέρης Πανταζής
Λευτέρης Πανταζής

«Κι εγώ αλλάζω πολλές λέξεις από τα τραγούδια μου. Βλέπεις μπροστά σου διάφορα… μωρά και ανάλογα το «μωρό» λες και μία λέξη παραπάνω ή προσθέτεις ή αφαιρείς μία λέξη. Εντάξει, ρε παιδιά, μην το κάνουμε και εθνικό ζήτημα», απαντά ο τραγουδιστής σε ερώτηση για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το θέμα με το κομμάτι «Άδωνης».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και θα κάνει επιτυχία στη Eurovision. Φέτος η πρόταση ήταν για εκείνη. Του χρόνου, αν έρθει καμιά καλή πρόταση, μήπως πάω με την κόρη μου μαζί και γίνει χαμός; Γιατί όχι», σχολιάζει ο Λευτέρης Πανταζής για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και τη φετινή μας εκπρόσωπο.

«Μαύρες» ώρες για τον Λευτέρη Πανταζή: Έπεσε θύμα κλοπής – «Μου άδειασε όλα τα πράγματα»

«Μαύρες» ώρες βιώνει ο Λευτέρης Πανταζής, καθώς έπεσε θύμα κλοπής. «Μου άδειασε όλα τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Με την ευκαιρία, δείτε την τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου το πρωινό του Σαββάτου (25/11), όπου αποκάλυψε το περιστατικό και ανέφερε τις λεπτομέρειες της περιπέτειάς του.

«Ταξιδεύω κάθε Πέμπτη με μία γνωστή εταιρεία, γιατί τραγουδάω στη Θεσσαλονίκη, και είναι η δεύτερη κρούση που τους κάνω. Η πρώτη ήταν πριν από 3 μήνες, όταν έχασα ένα μικρό πορτοφόλι με κάρτες μέσα. Ευτυχώς ήταν ληγμένες αυτές οι κάρτες», περιγράφει ο Λευτέρης Πανταζής.

«Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», σημειώνει ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.