«Εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δυο gay άντρες, οπότε…» – Η δήλωση του Light για την προσωπική που ζωή που θα συζητηθεί

November 25, 2023


Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε στα παρασκήνια του live του Fame Story (δείτε εδώ τα highlights), με τον Light να κάνει δηλώσεις στην δημοσιογράφο. Ο τράπερ έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ στη συνέχεια απάντησε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις βωμολοχίες που υπάρχουν στα τραγούδια του.«Δεν υπάρχει πρόβλημα που η κυρία …

...� Χαμογέλα και Πάλι«Δεν υπάρχει πρόβλημα που η κυρία Κατσαΐτη δεν βλέπει τις στιλιστικές μου επιλογές, δεν βγαίνω στο fashion tv», ανέφερε αρχικά για τις δηλώσεις της στιλίστριας (δείτε εδώ) που συμμετέχει επίσης στο μουσικό ριάλιτι.Έπειτα από ερώτηση για την σύντροφό του, "πέταξε"...

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε στα παρασκήνια του live του Fame Story (δείτε εδώ τα highlights), με τον Light να κάνει δηλώσεις στην δημοσιογράφο. Ο τράπερ έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ στη συνέχεια απάντησε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις βωμολοχίες που υπάρχουν στα τραγούδια του.

Οι δηλώσεις του Light στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι

«Δεν υπάρχει πρόβλημα που η κυρία Κατσαΐτη δεν βλέπει τις στιλιστικές μου επιλογές, δεν βγαίνω στο fashion tv», ανέφερε αρχικά για τις δηλώσεις της στιλίστριας (δείτε εδώ) που συμμετέχει επίσης στο μουσικό ριάλιτι.

Έπειτα από ερώτηση για την σύντροφό του, “πέταξε” και μια ατάκα που θα συζητηθεί: «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό του, δεν ήρθε στο προηγούμενο live γιατί ψάχναμε το σκυλάκι της. Είναι πιθανό να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη, εγώ και η σύντροφός μου δεν είμαστε δυο gay άντρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;», είπε.

Όσον αφορά τα τραγούδια του και τις βωμολοχίες, είπε: «Τα Μέσα δεν μας “χρωματίζουν” πάντα με σεβασμό, θεωρούν ότι επειδή η μουσική μας έχει βωμολοχίες δεν θα αξίζει; Θεωρώ ότι υπάρχει υπερβολή με την πολιτική ορθότητα. Σαν να ψάχνουν όλοι να βγάζουν… λαβράκι εκεί που δεν υπάρχει. Είναι θετικό να είμαστε προσεκτικοί με όσα λέμε. Όπως μπορείς να χαρακτηρίσεις μια γυναίκα με ένα “προσβλητικό” επίθετο, το ίδιο και έναν άντρα… Δεν είναι επίθεση προς τις γυναίκες. Η δική μου μουσική δεν στοχοποιεί το γυναικείο φύλο, ίσα ίσα πολλές γυναίκες ακούν τη μουσική μου».

Μάλιστα, έκανε και ένα σχόλιο για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε τι είχε συμβεί): «Η εβδομάδα της κόντρας μας ήταν διασκεδαστική για εμένα αλλά έδωσα αρκετή ενέργεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.