Fame Story highlights live 24/11: Ο θάνατος που “τσάκισε” το πλατό, ο παίκτης που αποχώρησε και η ένταση

November 25, 2023


Απολαυστικό ήταν για ακόμη μια φορά το χθεσινό 24/11 live του Fame Story, καθώς είδαμε την Χαρά Βέρρα στο πλατό να διασκεδάζει το κοινό, ενώ μια αποχώρηση κάποιους τους στεναχώρησε.Μια χάρη ζήτησε ο Νίκος Κοκλώνης από την Ελένη Φουρέιρα και τον Αντώνη Ρέμο, με τους κριτές να μην τον αφήσουν δυσαρεστημένο. Συγκεκριμένα ζήτησε να δώσουν μια γεύση από το πρόγραμμα τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανί…

...κριμένα ζήτησε να δώσουν μια γεύση από το πρόγραμμα τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται«Δεν θα μας δείξετε κάτι; Ένα τσακ!» είπε ο παρουσιαστής με το μουσικό δίδυμο να χαρίζουν στους τηλεθεατές και το κοινό μια γεύση από τα τραγούδια που λένε μαζί.«Η αγάπη θέλει δύο»...

Απολαυστικό ήταν για ακόμη μια φορά το χθεσινό 24/11 live του Fame Story, καθώς είδαμε την Χαρά Βέρρα στο πλατό να διασκεδάζει το κοινό, ενώ μια αποχώρηση κάποιους τους στεναχώρησε.

Αναλυτικά τα 24/11 highlights του Live

Άφωνοι Ρέμος – Φουρέιρα με τη χάρη που τους ζήτησε ο Κοκλώνης

Μια χάρη ζήτησε ο Νίκος Κοκλώνης από την Ελένη Φουρέιρα και τον Αντώνη Ρέμο, με τους κριτές να μην τον αφήσουν δυσαρεστημένο. Συγκεκριμένα ζήτησε να δώσουν μια γεύση από το πρόγραμμα τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται

«Δεν θα μας δείξετε κάτι; Ένα τσακ!» είπε ο παρουσιαστής με το μουσικό δίδυμο να χαρίζουν στους τηλεθεατές και το κοινό μια γεύση από τα τραγούδια που λένε μαζί.

«Η αγάπη θέλει δύο» είπαν και είχαν και το ραπ στοιχείο χάρη στις παρεμβάσεις του Light.

Ένταση ανάμεσα σε Light και Ρέμο

Ένα τραγούδι εντελώς έξω από τα νερά του είπε ο Γιάννης, αφού ερμήνευσε Elvis Presley.

«Το πρόσημο είναι θετικό και για μένα. Στάθηκες αξιοπρεπώς στην σκηνή. Δεν θα κολλήσω στις προφορές και αυτά. Αυτό που αντιλήφθηκα είναι ότι ήσουν σφιγμένος, αγχωμένος, μαγκωμένος και δεν μπόρεσες να το ξεπεράσεις στην σκηνή. Ήταν πασιφανές ότι ένιωθες άβολα. Ήταν πολύ κραυγαλέο ότι ένιωθες άβολα. Έφαγες και μια κοτσίδα κάποια στιγμή αλλά συνέχισες. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ρεπερτόριό σου. Για μένα είσαι λίγο πάνω από το μέτριο», σχολίασε ο Light.

«Σε χάρηκα, μου κάνεις και ένα φιζίκ σαν τον Έλβις. Νιώθω ότι δεν το χάρηκες, είχες στο μυαλό σου να θυμηθείς τα λόγια. Έχεις μια καλή φωνή, οι νότες σου ήταν άψογες. Ουσιαστικά ήσουν πολύ καλά τονικός! Αλλά ήθελα να σε δω να φοράς τον ρόλο του Έλβις», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Η ένταση ανέβηκε για λίγο ανάμεσα τους αφού έπεσαν στο τραπέζι πληροφορίες που “καίνε” τον βασιλιά του Rock n’ Roll.

Συγκίνηση με την αναφορά της Χαράς Βέρρα στην Βάσω Χατζή

Στο πλατό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/11, η Χαρά Βέρρα, η οποία τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες και ξεσήκωσε το κοινό. Μετά την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της στην σκηνή, έστειλε μέσω του show, το δικό της συγκινητικό μήνυμα.

Η Χαρά Βέρρα, αποχαιρέτησε στον αέρα της εκπομπής την Βάσω Χατζή η οποία έφυγε από τη ζωή πριν απο δύο ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι την είδηση του θανάτου της, έκανε μέσω ανάρτησής της στα social media, η ίδια η Χαρά (δείτε εδώ την ανάρτηση).

«Νίκο μου, έλα εδώ. Θέλω να αναφέρω ότι σήμερα αποχαιρετήσαμε μια σπουδαία τραγουδίστρια στο λαϊκοδημοτικό τραγούδι. Μιλάω για την Βάσω Χατζή. Θα ήθελα να αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι στη μνήμη της» ανέφερε η τραγουδίστρια

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Η τελική απόφαση ήταν δύσκολη για τους κριτές, οι οποίοι ύστερα από πολλή σκέψη έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στον Δημήτρη με αποτέλεσμα η Μέγκαν να δει την πόρτα της εξόδου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.