«Μίλησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και…»: «Βόμβα» από τον Γιάννη Μπέζο!

November 25, 2022


Ο Γιάννης Μπέζος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος φέρεται να μετακόμισε στα Γιάννενα.Ξεκινώντας ο Γιάννης Μπέζος τόνισε πως παρά τα όσα λένε άλλοι συνάδελφοί του, «το θέατρο δεν είναι το σπίτι του, είναι χώρος δουλειάς».Συνεχίζοντας είπε πως φέτος δεν τον βλέπουμε σε κάπ…

...οια τηλεοπτική σειρά γιατί είχε κουραστεί. Όσον αφορά τη μουσική εκπομπή που κάνει φέτος, ανέφερε τον ενδιαφέρει πολύ να έρχονται στην εκπομπή του άνθρωποι που έχουν καταθέσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στη μουσική, αλλά και νεότεροι άνθρωποι με δυναμική. «Δεν θέλω στην εκπομπή...

Ο Γιάννης Μπέζος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος φέρεται να μετακόμισε στα Γιάννενα.

Ξεκινώντας ο Γιάννης Μπέζος τόνισε πως παρά τα όσα λένε άλλοι συνάδελφοί του, «το θέατρο δεν είναι το σπίτι του, είναι χώρος δουλειάς».

Συνεχίζοντας είπε πως φέτος δεν τον βλέπουμε σε κάποια τηλεοπτική σειρά γιατί είχε κουραστεί.

Όσον αφορά τη μουσική εκπομπή που κάνει φέτος, ανέφερε τον ενδιαφέρει πολύ να έρχονται στην εκπομπή του άνθρωποι που έχουν καταθέσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στη μουσική, αλλά και νεότεροι άνθρωποι με δυναμική. «Δεν θέλω στην εκπομπή μου λαϊκά είδωλα, καθώς δεν επικοινωνώ με αυτά τα τραγούδια εγώ και δεν μπορώ να τα υπερασπίσω.»

Σχετικά με την τραπ μουσική, ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν τον ενοχλεί η τραπ, αλλα η υποκριτική στάση των παλαιότερων. «Ακούν αυτά τα πράγματα, γιατί δεν τους δώσαμε να ακούσουν κάτι άλλο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να ξαναασχοληθεί, καθώς τα κόμματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και δεν αφήνουν να βοηθήσει κανείς πραγματικά.

Ακόμη ανέφερε: “όλοι θα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Το να υπερασπίζεται κανείς τους αδύναμους για μένα είναι προσωπικό στοίχημα και πρέπει να είναι στοίχημα. Οι κακές συμπεριφορές και η απαξιωτική συμπεριφορά, δεν με βρίσκει σύμφωνο” και συνεχίζει, “μπορεί στην καριέρα μου να έχω αδικήσει κάποιον άθελά μου, απολογούμαι για αυτό“.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.