Maestro: «Η γυναίκα του Ορέστη είναι εγώ μετά από κακό χωρισμό» – Το Twitter πήρε “φωτιά” με την είσοδο της Στεφανίας Γουλιώτη

November 25, 2022


Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Maestro είδαμε απόψε 24/11, μέσα από την συχνότητα του MEGA, με τις εξελίξεις να είναι για ακόμη μια φορά σοκαριστικές.«Ναι, το έκτο επεισόδιο είναι η ιστορία του δικού μου ήρωα, του Ορέστη, προτού φτάσει στους Παξούς. Ολο του το παρελθόν και όλη του η πορεία από το 1995 μέχρι σήμερα. Είναι ένα ειδικό επεισόδιο και ως σενάριο και ως γύρισμα. Δηλαδή είναι αρκε…

...τά αλληγορικό, ειρωνικό και πολύ σκληρό κάποιες στιγμές. Διαφοροποιήθηκα και στις ατμόσφαιρες και στη φωτογραφία και στη θέση κάμερας. Ολα είναι πιο ωμά. Δεν έχω ξαναγυρίσει τέτοιο επεισόδιο και ήταν τρομερά ενδιαφέρον για εμένα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης...

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Maestro είδαμε απόψε 24/11, μέσα από την συχνότητα του MEGA, με τις εξελίξεις να είναι για ακόμη μια φορά σοκαριστικές.

«Ναι, το έκτο επεισόδιο είναι η ιστορία του δικού μου ήρωα, του Ορέστη, προτού φτάσει στους Παξούς. Ολο του το παρελθόν και όλη του η πορεία από το 1995 μέχρι σήμερα. Είναι ένα ειδικό επεισόδιο και ως σενάριο και ως γύρισμα. Δηλαδή είναι αρκετά αλληγορικό, ειρωνικό και πολύ σκληρό κάποιες στιγμές. Διαφοροποιήθηκα και στις ατμόσφαιρες και στη φωτογραφία και στη θέση κάμερας. Ολα είναι πιο ωμά. Δεν έχω ξαναγυρίσει τέτοιο επεισόδιο και ήταν τρομερά ενδιαφέρον για εμένα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Βήμαgazino για το αποψινό επεισόδιο. (διαβάστε την όλη εδώ).

Μάλιστα, όπως είδαμε, η εμφάνιση της Αλεξάνδρας, συζύγου του Ορέστη έχει φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, μιας και βγάλει στη φορά τα μυστικά που κρύβει από το παρελθόν, κάτι που τσακίζει ψυχολογικά την Κλέλια, που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Για αυτό λοιπόν η πρώτη σκηνή του αποψινού επεισοδίου, ξεκίνησε με την Στεφανία Γουλιώτη, την ηθοποιό που ενσαρκώνει την «Αλεξάνδρα», έξω από την αίθουσα που έκανε μάθημα ο Ορέστης με την Κλέλια, να τον περιμένει και τη Μαρία να προσπαθεί να μάθει ποια είναι και γιατί έχει έρθει στο νησί, ωστόσο εκείνη δεν είχε όρεξη για συζήτηση.

Από αυτό λοιπόν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως τυπική και απόμακρη, γεγονός που νευρίασε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν χάρηκαν καθόλου που θα μπει ανάμεσα στον Ορέστη και την Κλέλια.

Ωστόσο, οι τουιτεράδες δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν το φανταστικό υποκριτικό ταλέντο της Στεφανίας Γουλιώτη.

Τα tweets για την είσοδο της Στεφανίας Γουλιώτη στο Maestro

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ…» – Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου για το γκέι ζευγάρι που υποδύεται στο Maestro

Μόνο στα μαλλιά διαφέρουν – Μοιάζει πολύ με την κούκλα αδερφή της η Κλέλια Ανδριολάτου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.