Πολύ πριν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: Με αυτόν τον ηθοποιό είχε σχέση η Λένα Δροσάκη (photos)

November 25, 2022


Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου, ενώ ο γιος τους ήρθε και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.Το ευτυχισμένο ζευγάρι βέβαια αυτό τον καιρό βρίσκεται στον κυκεώνα των εξελίξεων, αναφορικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η ηθοποιός είναι μία από τις καταγγέλλουσες για σeξουαλική παρενόχληση.Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί για την προσωπική της ζω…

...ή είναι πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν ήταν ο πρώτος ηθοποιός με τον οποίο είχε σχέση.Με ποιον όμως ήταν ζευγάρι πριν γνωρίσει το γνωστό ηθοποιό;Ο λόγος για τον Νικόλα Αγγελή, τον οποίο οι περισσότεροι είχαν γνωρίσει στο ρόλο του «Νίκου» μέσα από τη σειρά «Άγρια Παιδιά».Ο...

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου, ενώ ο γιος τους ήρθε και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι βέβαια αυτό τον καιρό βρίσκεται στον κυκεώνα των εξελίξεων, αναφορικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η ηθοποιός είναι μία από τις καταγγέλλουσες για σeξουαλική παρενόχληση.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί για την προσωπική της ζωή είναι πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν ήταν ο πρώτος ηθοποιός με τον οποίο είχε σχέση.

Με ποιον όμως ήταν ζευγάρι πριν γνωρίσει το γνωστό ηθοποιό;

Ο λόγος για τον Νικόλα Αγγελή, τον οποίο οι περισσότεροι είχαν γνωρίσει στο ρόλο του «Νίκου» μέσα από τη σειρά «Άγρια Παιδιά».

Λένα Δροσάκη Νικόλας Αγγελής

Ο χωρισμός τους ήρθε αθόρυβα και μάλιστα τότε η Λένα Δροσάκη είχε δηλώσει: «Η αντρική μου πλευρά με βοήθησε σε πολλά, αλλά κατέπνιξε γυναικεία μου κομμάτια, και τώρα δεν το θέλω πια αυτό. Θέλω να γίνω η γυναίκα που θα αφεθεί στην πρωτοβουλία ενός άντρα. Πάντα υπάρχει ο άντρας που έρχεται και σου ανατρέπει τα δεδομένα σου»

Πώς ξεκίνησε η σχέση της Λένας Δροσάκη και του Νικόλα Αγγελή

Για την επαγγελματική τους συνύπαρξη σε συνδυασμό με την προσωπική τους σχέση ο Νικόλας Αγγελής είχε δηλώσει: «Η προσωπική μας σύνδεση βλέπω ότι φέρνει μεγαλύτερη δημιουργικότητα, εμπιστοσύνη, άλλο νοιάξιμο, άλλο σεβασμό». Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραδεχττεί ότι ζηλεύει πολύ την σύντροφο του: «Εγώ ζηλεύω και κάποιες φορές καταφέρνω να το εκφράσω, για να γλιτώσω τον πόλεμο μέσα μου και να μην γίνω αυτοκαταστροφικός». Η σχέση προέκυψε αβίαστα και όλα είχαν μια φυσιολογική ζωή σαν να ήθελαν από πάντα να είναι μαζί. Ο Νικόλας έκανε το πρώτο βήμα, χωρίς καν να γνώριζε την Λένα: «Πήγα και τη βρήκα στην Πάτρα. Μιλούσαμε μόνο κάποιες μέρες και της είπα:’’ Θα έρθω να τα πούμε από κοντά γιατί δεν γίνεται να μιλάμε μόνο από το τηλέφωνο. Έδειξα το ενδιαφέρον μου, γιατί έτσι ένιωσα ότι την διεκδικώ».

Λένα Δροσάκη Νικόλας Αγγελής φωτογράφιση

Η Λένα γοητεύτηκε από την κίνηση του και κάπως έτσι ξεκίνησε μια όμορφη σχέση. «Έχω την αίσθηση, χωρίς να είμαι ακόμη πολύ σίγουρη, ότι είμαστε ολόιδιοι! Αυτό κάποιες στιγμές είναι καλό, γιατί τον καταλαβαίνω, ενώ άλλες πάλι λέω:’’Όχι τώρα εσύ, εγώ’’», είχε εξομολογηθεί η γνωστή ηθοποιός. «Όποιος αγαπά παιδεύει», θα μπορούσε να είναι και το μότο τους καθώς όπως παραδέχονται: «Τσακωνόμαστε πολύ. Είναι η φυσική προέκταση ενός μεγάλου έρωτα. Με την ίδια ένταση που είμαστε ερωτευμένοι, τσακωνόμαστε», κατέληξε

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.