Συνελήφθη για δεύτερη φορά o Trannos – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

November 25, 2022


Ακόμη και στις πρωινές εκπομπές έχει συζητηθεί ο τράπερ Trannos, λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Ο νέος καλλιτέχνης που ακούγεται πολύ κυρίως από τις μικρές ηλικίες, έχει απασχολήσει τόσο λόγω της πρώτης του σύλληψης για οπλοκατοχή, όσο και λόγω ενός τροχαίου που είχε.Πολλοί ήταν εκείνοι που τον έχουν κράξει για τον τρόπο του και την επιρροή που έχει στα νέα παιδιά, ανάμεσα τους και ο Δημήτρης …

...Μακαλιάς που δεν μάσησε τα λόγια του. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ «Όταν αντικρίσαμε τα μωρά κλάψαμε, δεν....» - Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για τα δίδυμα ...

Ακόμη και στις πρωινές εκπομπές έχει συζητηθεί ο τράπερ Trannos, λόγω της έντονης συμπεριφοράς του. Ο νέος καλλιτέχνης που ακούγεται πολύ κυρίως από τις μικρές ηλικίες, έχει απασχολήσει τόσο λόγω της πρώτης του σύλληψης για οπλοκατοχή, όσο και λόγω ενός τροχαίου που είχε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον έχουν κράξει για τον τρόπο του και την επιρροή που έχει στα νέα παιδιά, ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Μακαλιάς που δεν μάσησε τα λόγια του.

Νέα σύλληψη για τον Tranno

Τώρα λοιπόν, ο 22χρονος συνελήφθη ξανά στην περιοχή της Ομόνοιας, μαζί με άλλα τρία άτομα, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, άνδρες της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Έλληνας και δυο άνδρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 32 και 37 ετών.

Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής. Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

Trannos
Instagram/trannos.west

Στο πλευρό του συνεχώς να σημειώσουμε, πως βρίσκεται η σύντροφος του, την οποία είχαμε δει πριν λίγους μήνες σε έξοδο τους με τον τράπερ.

O ίδιος είχε βρεθεί στο πανηγύρι στον Λάλα Ηλείας για να διασκεδάσει και να ακούσει τις επιτυχίες του Γιώργου Βελισσάρη. Χόρεψε δημοτικά τραγούδια, ενώ λαϊκός τραγουδιστής τον σήκωσε στη σκηνή, όπου ερμήνευσε το Madame, που ακούγεται παντού και όλος ο κόσμος που ήταν εκεί ξεσηκώθηκε και χειροκροτούσε διαρκώς.

Μάλιστα, όπως δείχνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok ο τράπερ δεν ήταν μόνος του, αλλά στο πλάι του βρισκόταν νεαρή κοπέλα με την οποία αντάλλασσαν φιλιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανέβηκε στην πίστα με γυαλιά τύπου Trannos – Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Έφη Θώδη σε πανηγύρι που εμφανίστηκε

«Χαζούληδες εκεί στα κανάλια» – Η πρώτη ανάρτηση του Trannou μετά τον τεράστιο καυγά στα MAD VMA

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.