Κιβωτός του Κόσμου: «Ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και με παρενόχλησε σeξουαλικά, του έριξα χαστούκι»

November 25, 2022


«Όταν ήμουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν κοιμόμουν εγώ, είχε έρθει ο (…) και ξαπλώνει στο κρεβάτι μου και μου πιάνει τα (…) και του λέω ‘τι κάνεις ρε;’ και μου λέει ‘θα σου αρέσει’».Η αντίδραση του ήταν ακαριαία. Όπως λέει, τον χαστούκισε και του ζήτησε να φύγει από το σκοτεινό δωμάτιο που τον είχαν κλειδώσει για τιμωρία.«Και του έριξα χαστούκι εκεί και του λέω ‘σήκω, φύγε από εδώ’. Κι έφυγε και απ…

...ό τότε με είχε στα ώπα – ώπα για να μη μιλήσω και φοβόμουν κιόλας να μιλήσω. Γιατί και σε άλλο παιδί είχε κάνει κάτι στην κατασκήνωση. Και τον είχαν βγάλει τρελό».Ο 15χρονος είχε μιλήσει τότε μόνο σε έναν φίλο του, που είχε βιώσει κάτι αντίστοιχο από τον ίδιο άνθρωπο. Λίγες μέρες...

«Όταν ήμουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν κοιμόμουν εγώ, είχε έρθει ο (…) και ξαπλώνει στο κρεβάτι μου και μου πιάνει τα (…) και του λέω ‘τι κάνεις ρε;’ και μου λέει ‘θα σου αρέσει’».

Η αντίδραση του ήταν ακαριαία. Όπως λέει, τον χαστούκισε και του ζήτησε να φύγει από το σκοτεινό δωμάτιο που τον είχαν κλειδώσει για τιμωρία.

«Και του έριξα χαστούκι εκεί και του λέω ‘σήκω, φύγε από εδώ’. Κι έφυγε και από τότε με είχε στα ώπα – ώπα για να μη μιλήσω και φοβόμουν κιόλας να μιλήσω. Γιατί και σε άλλο παιδί είχε κάνει κάτι στην κατασκήνωση. Και τον είχαν βγάλει τρελό».

Ο 15χρονος είχε μιλήσει τότε μόνο σε έναν φίλο του, που είχε βιώσει κάτι αντίστοιχο από τον ίδιο άνθρωπο. Λίγες μέρες μετά, ο φίλος του αυτός απομακρύνθηκε από την «Κιβωτό».

«Μου είχε πει ότι ακριβώς αυτό του είχε κάνει το ίδιο πρόσωπο. Τον είχαν απομακρύνει, τον είχαν βγάλει τρελό και μετά μας έλεγαν ότι είναι κωλόπαιδα. Όσοι έφευγαν από το κέντρο μας έλεγαν είναι κωλόπαιδα, ότι θα μπλέξουν. Έτσι έλεγαν και στον αδελφό μου για μένα».

Πηγή: Mega – Live News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.