Εκεί ξεπέρασε τον χωρισμό: Το τεράστιων διαστάσεων «παλάτι» της Κατερίνας Καραβάτου με την παραμυθένια αυλή

November 24, 2022


Η Κατερίνα Καραβάτου έχει κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στα δύο παιδιά της, περνώντας χρόνο μαζί τους, στο σπίτι τους στο Κάτω Χαλάνδρι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η παρουσιάστρια, όλα αυτά τα χρόνια, έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία, η οποία διαθέτει τεράστιο κήπο, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά τους.Μάλιστα, πολλές είναι οι αν…

...αρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό μέρος του σπιτιού.Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τα άρρωστα παιδιά της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Τίτλος...

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στα δύο παιδιά της, περνώντας χρόνο μαζί τους, στο σπίτι τους στο Κάτω Χαλάνδρι.



Η παρουσιάστρια, όλα αυτά τα χρόνια, έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία, η οποία διαθέτει τεράστιο κήπο, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά τους.

Μάλιστα, πολλές είναι οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δείχνει τόσο το εσωτερικό, όσο και το εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τα άρρωστα παιδιά της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Τίτλος έργου: Πυρετός, στρωματσάδα και γάτα. (Λάδι σε καμβά, 22/11/22)».



Το υπέροχο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου

Τα παιδιά αναρρώνουν, έχοντας τη φροντίδα της, στη ζεστή μεζονέτα στο Κάτω Χαλάνδρι, με το μεγάλο σαλόνι, την κόκκινη κουζίνα και το ξύλινο τζάκι, που κάνει ακόμη πιο ζεστή και cozy την ατμόσφαιρα.

Το playroom αποτελεί αγαπημένο μέρος των επισκεπτών, αλλά και των παιδιών, τα οποία χαλαρώνουν και περνούν εκεί τον ελεύθερό τους χρόνο, ενώ ο καταπράσινος κήπος είναι από τα πρώτα πράγματα που αντικρίζει κάποιος, μπαίνοντας στο σπίτι.

Η Κατερίνα Καραβάτου περνάει πολύ χρόνο στο “καταφύγιό” της

Στον τελευταίο όροφο του σπιτιού βρίσκεται το «καταφύγιο» της παρουσιάστριας, δηλαδή η σοφίτα, με τα αμέτρητα βιβλία και το γραφείο της.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.