Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι νευρικός, χτυπούσε τα παιδιά!» – Νέες σοκαριστικές καταγγελίες για ξυλοδαρμό από πρώην φιλουξενούμενο (Video)

November 24, 2022


Σε πραγματικό «τσουνάμι» έχουν εξελιχθεί οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Πρώην φιλοξενούμενος αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως ο πατέρας Αντώνιος είχε βαρύ χέρι και ότι το ξύλο ήταν μέρος της καθημερινότητάς του. Παράλληλα, μία πρώην εθελόντρια, τόνισε πως έχει καταγγείλει εγγράφως στην Ελληνική Αστυνομία και είχε ενημερώσει τον πατέρα Αντώνιο για κακο…

...ποιητικές συμπεριφορές ακόμα και σε βάρος βρεφών.«Ο πατήρ Αντώνιος είναι νευρικός, χτυπούσε τα παιδιά!»«Καταρχήν είναι πολύ νευρικός, δεν παίρνει χαμπάρι. Μας πέταξε καρέκλα. Άργησα εγώ, εντάξει άργησα 20 λεπτά, έπαιζα μπάσκετ και άνοιξα την πόρτα να μπω μέσα - έκαναν μάθημα...

Σε πραγματικό «τσουνάμι» έχουν εξελιχθεί οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». Πρώην φιλοξενούμενος αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως ο πατέρας Αντώνιος είχε βαρύ χέρι και ότι το ξύλο ήταν μέρος της καθημερινότητάς του. Παράλληλα, μία πρώην εθελόντρια, τόνισε πως έχει καταγγείλει εγγράφως στην Ελληνική Αστυνομία και είχε ενημερώσει τον πατέρα Αντώνιο για κακοποιητικές συμπεριφορές ακόμα και σε βάρος βρεφών.

«Ο πατήρ Αντώνιος είναι νευρικός, χτυπούσε τα παιδιά!»

«Καταρχήν είναι πολύ νευρικός, δεν παίρνει χαμπάρι. Μας πέταξε καρέκλα. Άργησα εγώ, εντάξει άργησα 20 λεπτά, έπαιζα μπάσκετ και άνοιξα την πόρτα να μπω μέσα – έκαναν μάθημα και του λέω “Συγνώμη πάτερ, άργησα”. “Φύγε, μην ξαναπατήσεις το πόδι σου”, μου είπε», ανέφερε ο νεαρός.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια το παιδί, ο πατέρας Αντώνιος είχε το ξύλο ως μέρος της καθημερινότητάς του και χτυπούσε τα παιδιά ακόμα και με χάρακα για να τα συνετίσει.

«Έχει δείρει παιδιά. Έχουνε φάει και παιδιά που είναι εκεί πέρα μαζί του, έτσι, που είναι δίπλα του και πληρώνονται από αυτόν. Και έχουν και σπίτι από αυτόν και έχουν και αμάξι από αυτόν. Έχουν φάει πολύ ξύλο. Ξύλο, ξύλο, όχι αστεία. Και με χάρακα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.