Όχι δεν αναστήθηκε ο Τζάκσον! Είναι 51χρονη Ελληνίδα αγνώριστη από τα φίλτρα

November 22, 2021


Μπορεί να είναι 51 ετών, όμως δεν σταματάει να γuμνάζεται και να προσέχει την διατροφή της. Όχι δεν αναστήθηκε ο Μάικλ Τζάκσον! Είναι η Μάρω Λύτρα, που έχει χρησιμοποιήσει τόσα φίλτρα στις φωτό μ…

...που δημοσίευσε, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Όχι δεν αναστήθηκε ο Μάικλ Τζάκσον! Είναι η Μάρω Λύτρα, που έχει χρησιμοποιήσει τόσα φίλτρα στις φωτό με αποτέλεσμα, με το μαύρο μαλλί και το γυαλί να μοιάζει στον αείμνηστο «βασιλιά» της ποπ.     Facebook Twitter WhatsApp Viber Facebook MessengerΤο...

Μπορεί να είναι 51 ετών, όμως δεν σταματάει να γuμνάζεται και να προσέχει την διατροφή της.

 

  • Η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει στο μπαλκόνι της κάνοντας γuμναστική με βαράκια, όμως στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Όχι δεν αναστήθηκε ο Μάικλ Τζάκσον! Είναι η Μάρω Λύτρα, που έχει χρησιμοποιήσει τόσα φίλτρα στις φωτό με αποτέλεσμα, με το μαύρο μαλλί και το γυαλί να μοιάζει στον αείμνηστο «βασιλιά» της ποπ.

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.