«Με πολεμάνε όλοι, με πολεμάς και εσύ….» – Οι “άβολες” κοινές δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου

November 21, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκαναν ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος, οι οποίοι έδωσαν το παρών στα Madwalk 2023, το βράδυ της Δευτέρα 20/11 (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς).Στις κοινές τους δηλώσεις, οι δύο συνεργάτες, φαίνεται ότι δεν είχαν συνεννοηθεί πολύ καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω… Το ποτήρι, ωστόσο ξεχείλισε όταν οι δημοσιογράφοι έθεσαν την ερώτηση σχετ…

...ικά με το όσα συνέβησαν με τον Νίκο Αποστολόπουλο και την κόντρα που είχαν.Οι "άβολες" κοινές δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή ΚονδυλάτουΚονδυλάτος: Είναι ρούχα για καθημερινή χρήση, και σε καθημερινές τιμές, αν μου επιτρέπεται ο όρος. Είναι ρούχα που ο κάθε άνθρωπος...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκαναν ο Βασίλης Ζούλιας και ο Περικλής Κονδυλάτος, οι οποίοι έδωσαν το παρών στα Madwalk 2023, το βράδυ της Δευτέρα 20/11 (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς).

Στις κοινές τους δηλώσεις, οι δύο συνεργάτες, φαίνεται ότι δεν είχαν συνεννοηθεί πολύ καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω… Το ποτήρι, ωστόσο ξεχείλισε όταν οι δημοσιογράφοι έθεσαν την ερώτηση σχετικά με το όσα συνέβησαν με τον Νίκο Αποστολόπουλο και την κόντρα που είχαν.

Οι “άβολες” κοινές δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου

Κονδυλάτος: Είναι ρούχα για καθημερινή χρήση, και σε καθημερινές τιμές, αν μου επιτρέπεται ο όρος. Είναι ρούχα που ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πάρει.

Ζούλιας: Μην ορκίζεσαι γι’ αυτό. Δεν νομίζω ότι ειναι αυτή η συλλογή που φέραμε στα MAD.

Κονδυλάτος: Θέλει να μου χαλάσει τις δηλώσεις. Αλλά δεν θα τα καταφέρει. Με πολεμάνε όλοι, με πολεμάς και εσύ.

Στην ερώτηση για τον Νίκο Αποστολόπουλο ο σχεδιαστής απάντησε: «Το έχουμε αφήσει πίσω, του εύχομαι να είναι καλά, όπως και σε όλους τους ανθρώπους. Έχει λήξει αυτό».

«Φτάνει, φτάνει» είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Δεν θα με αφήσει να μιλήσω σήμερα. Δεν θέλει να το συζητάμε.» είπε από την πελυρά του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.