Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του – Δε φανταζόταν ποτέ ότι θα την έβλεπε να κάνει… (video)

November 21, 2022


Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης.Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;…

...Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει: Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στους ιδιοκτήτες τι κάνει ο σκύλος τους όσο λείπουν - Μόλις είδαν το βίντεο, τα έχασαν!Κρυφή κάμερα: Όταν οι ιδιοκτήτες της σκυλίτσας με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές,...

Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης.

Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στους ιδιοκτήτες τι κάνει ο σκύλος τους όσο λείπουν – Μόλις είδαν το βίντεο, τα έχασαν!

Κρυφή κάμερα: Όταν οι ιδιοκτήτες της σκυλίτσας με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον James υπεύθυνο για τη φροντίδα της.

Όσο εκείνοι έλειπαν, ο James κινηματογράφησε τη Skylar στις καθημερινές της περιπέτειες και ονόμασε το βίντεο «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου».

Οι ιδιοκτήτες της Skylar δεν είχαν ιδέα, μέχρι που ο James τους έστειλε το βίντεο! Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Τα έβαλε με τεράστια αρκούδα για να σώσει τα σκυλιά της

Κάμερα ασφαλείας εγκατεστημένη σε σπίτι της Καλιφόρνια κατέγραψε τη δραματική στιγμή που 17χρονη σπρώχνει αρκούδα, υπερασπιζόμενη τα σκυλιά της.

Η Χέιλι άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν και βγήκε έξω να τους πει να σταματήσουν. Ωστόσο, βγαίνοντας είδε μπροστά της μια αρκούδα με το αρκουδάκι της να ισορροπούν στο τσιμεντένιο τοιχείο του σπιτιού της. Η μαμά αρκούδα προσπαθούσε να αμυνθεί από τον μεγάλο σκύλο της οικογένειας που της γάβγιζε. Παράλληλα, δείτε τον ιερέα που επιτρέπει σε σκυλάκια να μπαίνουν στο χώρο της Εκκλησίας.

Στο βίντεο φαίνεται η Χέιλι να τρέχει προς το σημείο, να σπρώχνει την αρκούδα η οποία καταλήγει στον δρόμο, να αρπάζει με αγωνία τα σκυλιά και να τρέχει στο σπίτι ενώ κάποιος, πιθανώς ο μπαμπάς της, ακούγεται από το σπίτι να φωνάζει.

«Ήμουν στο βουνό οπότε είναι ουσιαστικά νορμάλ. Και είναι και καλοκαίρι οπότε πάντα κατεβαίνουν οι αρκούδες. Πηγαίνω προς την αρκούδα, την κοιτάζω στα μάτια και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω είναι να τη σπρώξω. Σπρώχνω την αρκούδα, το κορυφαίο αυτό θηρευτή. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω πως την έσπρωξα πολύ, μόνο τόσο ώστε να χάσει την ισορροπία της και να αφήσει το σκύλο μου. Άρπαξα τον άλλο σκύλο μου, στραμπούλιξα το δάχτυλό μου και χτύπησα το γόνατο, αλλά είμαστε μια χαρά», ανέφερε η 17χρονη.

Η απίστευτη τιτανομαχία μεταξύ μίας τίγρης και μίας αρκούδας

Η τίγρης θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα στον πλανήτη και ειδικά μέσα στο ζωικό βασίλειο και πάντα προσπαθεί να δείξει την ανωτερότητα της όπως σε αυτή τη μάχη που είχε με ένα ανακόντα.

Συγκεκριμένα δείτε τι γίνεται όταν μία τίγρης έρχεται σε σύγκρουση με μία αρκούδα. Υπενθυμίζουμε ότι οι αρκούδες είναι όμορφα και αρχοντικά ζώα, που συμβολίζουν την φροντίδα, την αγάπη και την προστασία. Η αρκούδα είναι η συνέχεια μιας πανάρχαιας ζωής. Με βάση τον πολιτισμό της Ελλάδας, συνδέεται με πολλούς μύθους, παραδόσεις και ιστορίες.

Είναι ζώο που δεν έχει φυσικούς εχθρούς. Ο μοναδικός εχθρός της είναι αυτός που πάει να απειλήσει την ίδια και ειδικά τα παιδιά της. Στην περίπτωση που καταγράφει το βίντεο παρακάτω μια άγρια και πεινασμένη τίγρης επιτίθεται στο μικρό μιας μαμάς αρκούδας όπου και γίνεται το “έλα να δεις” στην κυριολεξία.

Δείτε την μεγάλη αναμέτρηση


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.