Μάχη με την ζωή του δίνει ο Κώστας Νεστορίδης – Η ανάρτηση του γιου του στα social media

November 20, 2023


Ο Κώστας Νεστορίδης εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο το Σάββατο (18/11) αφού η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και ο γιος του με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους, τονίζοντας ότι ο θρύλος της ΑΕΚ είναι σε καταστολή και η κατάστασή του είναι δύσκολη.Ο «Νέστορας» υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της Ένωσης και γενικά του ελληνικού…

... ποδοσφαίρου, ακολουθώντας ακόμη και τώρα την αγαπημένη του ομάδα όταν του το επιτρέπει η υγεία του. Υγεία που έχει επιβαρυνθεί, με συνέπεια να δίνει μάχη για να παραμείνει ανάμεσά μας.Ανανεώστε το Σαλόνι Σας: Τάσεις στις Μοκέτες για το 2023!«Το ηφαίστειο Κολούμπος της Σαντορίνης...

Ο Κώστας Νεστορίδης εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο το Σάββατο (18/11) αφού η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και ο γιος του με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους, τονίζοντας ότι ο θρύλος της ΑΕΚ είναι σε καταστολή και η κατάστασή του είναι δύσκολη.

Ο «Νέστορας» υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία της Ένωσης και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ακολουθώντας ακόμη και τώρα την αγαπημένη του ομάδα όταν του το επιτρέπει η υγεία του. Υγεία που έχει επιβαρυνθεί, με συνέπεια να δίνει μάχη για να παραμείνει ανάμεσά μας.

Ανανεώστε το Σαλόνι Σας: Τάσεις στις Μοκέτες για το 2023!

«Το ηφαίστειο Κολούμπος της Σαντορίνης είναι ενεργό» – Υπάρχει πιθανότητα έκρηξης;
Έχοντας μπει εκ νέου στο νοσοκομείο το Σάββατο (18/11) ο Νεστορίδης έχει προκαλέσει ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους φίλους της ομάδας, με τον γιο του να ενημερώνει για την κατάστασή του μέσω μιας ανάρτησης στα social media, στην οποία έγραψε τα εξής.

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον σας για την πορεία της υγείας του πατέρα μου… και σήμερα είναι σε καταστολή και παίρνει φαρμακευτική αγωγή…η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά ελπίζουμε».

Η απόλυτη απόθεωση για τον θρύλο της ΑΕΚ Κώστα Νεστορίδη – Ξέσπασε σε κλάματα στη μέση του γηπέδου Opap Arena (video)

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Στο πλάι του ήταν ο γιος του και το εγγόνι του. Βλέποντας το γήπεδο που ονειρευόταν χρόνια τώρα να παίρνει σάρκα και οστά ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.