Καλύτερα δε γίνεται: «Τότε ο άντρας μου ήταν πολύ άρρωστος…» – Η Δέσποινα Μοιραράκη έκλαψε μιλώντας για τον Γιάννη Κοντούλη

November 19, 2023


Την Κυριακή (19/11) η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται με την Ναταλία Γερμανού να μην έχει καμία ιδέα για την έκπληξη, κάτι που της χάρισε χαμόγελο στο πρόσωπό της.Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας αποκάλυψε, πως τα χαλιά, που βρίσκονται στο στούντιο της Ναταλίας Γερμνανού, όπως και αυτά, που έχει στο σπίτι της είναι όλα από την εταιρεία της Δέσποινας Μοιραράκη…

... με την τελευταία να κάνει έναν σύντομο διγματισμό.Ο λόγος λίγο μετά πήγε και στο Cash or trash με την παρουσιάστρια να μιλάει για το πόσο πολύ την γεμίζει η εκπομπή, καθώς η πρόταση ήρθε, λίγο πριν φύγει ο σύζυγό της από τη ζωή, με τη Μοιραράκη να συγκινείται μιλώντας για εκείνον.Δείτε...

Την Κυριακή (19/11) η Δέσποινα Μοιραράκη εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό του Καλύτερα δε γίνεται με την Ναταλία Γερμανού να μην έχει καμία ιδέα για την έκπληξη, κάτι που της χάρισε χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας αποκάλυψε, πως τα χαλιά, που βρίσκονται στο στούντιο της Ναταλίας Γερμνανού, όπως και αυτά, που έχει στο σπίτι της είναι όλα από την εταιρεία της Δέσποινας Μοιραράκη με την τελευταία να κάνει έναν σύντομο διγματισμό.

Ο λόγος λίγο μετά πήγε και στο Cash or trash με την παρουσιάστρια να μιλάει για το πόσο πολύ την γεμίζει η εκπομπή, καθώς η πρόταση ήρθε, λίγο πριν φύγει ο σύζυγό της από τη ζωή, με τη Μοιραράκη να συγκινείται μιλώντας για εκείνον.

Δείτε επίσης: «Τι λέτε καλέ; Μα είστε παντρεμένος άνθρωπος» – Ο άνδρας που φλέρταρε την Δέσποινα Μοιραράκη στον αέρα του Cash or Trash

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της

«Στο Cash or Trash έχω δώσει τη ζωή μου, είναι κάτι που έχει αλλάξει την ψυχολογία μου και το λέω και συγκινούμαι, γιατί όταν το ξεκίνησα ήταν κάτω από αντίξοες συνθήκες προσωπικές. Πολλές φορές σταματούσαμε τα γυρίσματα, γιατί με έπιαναν τα κλάματα κτλπ. Είναι ό,τι καλύτερο και ευχαριστώ πολύ το κανάλι μας, τον όμιλο, είναι μια τεράστια παραγωγή, που δε μπορείτε να το διανοηθείτε.

Έκανα το δοκιμαστικό και πήγε πολύ καλά και μετά όταν με πήραν τηλέφωνο, ήταν τότε ο άντρας μου ήταν πολύ άρρωστος και δεν έβγαινα από το σπίτι και λέω είναι μια ευκαιρία και εκείνος μου είπε να πάω και πρόλαβε και είδε και τις πρώτες εκπομπές, είδε τα Σαββατοκύριακα», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.