Σε στενό οικογενειακό κύκλο ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη – Η ρομαντική απόφαση για το γαμήλιο ταξίδι

November 19, 2023


Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για τη ζωή της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, οι οποίοι αποφάσισαν μετά από εφτά χρόνια σχέσης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.Το ζευγάρι γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και σε αντίστοιχους τόνους αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους. Πιο αναλυτικά, η Real News φέρνει στο φως μερικές λε…

...πτομέρειες για το επόμενο αυτό βήμα.Δείτε εδώ πότε θα γίνει ο γάμος!Αποκαλύψεις για το γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο ΚόκκαληΠιο αναλυτικά, η επιθυμία της Ματσούκα και του Κόκκαλη είναι να παντρευτούν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν...

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για τη ζωή της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, οι οποίοι αποφάσισαν μετά από εφτά χρόνια σχέσης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι γενικότερα κρατάει χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και σε αντίστοιχους τόνους αναμένεται να γίνει και ο γάμος τους. Πιο αναλυτικά, η Real News φέρνει στο φως μερικές λεπτομέρειες για το επόμενο αυτό βήμα.

Δείτε εδώ πότε θα γίνει ο γάμος!

Αποκαλύψεις για το γάμο της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη

Πιο αναλυτικά, η επιθυμία της Ματσούκα και του Κόκκαλη είναι να παντρευτούν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γιορτές για το γαμήλιο ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα και μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα θα είναι πολιτικός.

Σε ότι αφορά τους καλεσμένους θα είναι λίγοι και καλοί, καθώς η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής αποφάσισαν να κάνουν ένα γάμο σε στενό οικογενειακό κύκλο, έτσι ώστε να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για την περιοχή, που θα βρίσκεται το Δημαρχείο.

Ματσούκα - Κόκκαλης

Η αντίδραση του Πέτρου Κόκκαλη σε ερώτηση για το γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα

«Με κάποιον τρόπο ήσασταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας αυτή την εβδομάδα για ένα πολιτικό διαζύγιο και για έναν γάμο. Ευχόμαστε η ώρα η καλή», του είπε στο τέλος της συνέντευξη του ο παρουσιαστής της εκπομπής για το γάμο του με την Δήμητρα Ματσούκα που ανακοινώθηκε με την επίσημη αναγγελία.

«Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης αμήχανος αλλά παράλληλα χαμογελαστός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.