Περνά στην αντεπίθεση ο πάτερ Αντώνιος: Επιτέλους λάμπει η αλήθεια, ανατροπή & λύτρωση για τον ιδρυτή της Κιβωτού

November 19, 2023


Μηνύσεις φέρεται να ετοιμάζει ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για πλαστογράφηση της επιστολής της μητέρας του 16χρονου, στην οποία φέρεται να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του πρώην επικεφαλής της “Κιβωτού του Κόσμου”.Το STAR μετέδωσε γραπτή δήλωση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος τονίζει ότι “υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλε…

ιστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση”.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Μηνύσεις φέρεται να ετοιμάζει ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για πλαστογράφηση της επιστολής της μητέρας του 16χρονου, στην οποία φέρεται να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του πρώην επικεφαλής της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Το STAR μετέδωσε γραπτή δήλωση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος τονίζει ότι “υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.