Survivor All Star: «Καρφιά» Γιώργου Λιανού για την αποκάλυψη Ντάνου – «Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε…»

November 18, 2022


Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τη νέα σεζόν του The Voice αλλά και τις προετοιμασίες για το Survivor All Star μίλησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου μετά την αποκάλυψή του πως δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης στο Survivor All Star.«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή,…

... έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί...

Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τη νέα σεζόν του The Voice αλλά και τις προετοιμασίες για το Survivor All Star μίλησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου μετά την αποκάλυψή του πως δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης στο Survivor All Star.

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Για τις αμοιβές αλλά και τις σχέσεις του με τους παίκτες του Survivor ο παρουσιαστής έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η πρώτη κίνηση που κάνω πριν προσγειωθούμε στο νησί είναι να μιλήσω με τους παίκτες στο αεροπλάνο, με κάποιους μπορεί να γνωριζόμαστε. Με το που πατήσουμε το πόδι μας στο νησί, κρατάω τις ίδιες αποστάσεις απ’ όλους», είπε ο Γιώργος Λιανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.