«Ο Ορέστης θα έχει μία νέα…» – Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον ρόλο του στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

November 17, 2023


Για τον ρόλο στην σειρά Η Γη της Ελιάς, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 στην εκπομπή “Ελένη”. Ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του.«Είναι μεγάλη χαρά μου που βρίσκομαι ξανά στην παρέα του Αντρέα, του Κούλλη, της Βάνας και όλων των παιδιών που απαρτίζουν …

...�ν παρέα του Αντρέα, του Κούλλη, της Βάνας και όλων των παιδιών που απαρτίζουν το σετ».«Όταν συζητήσαμε στην αρχή δεν σου κρύβω ότι το πέρα δώθε στην κατάσταση που ήμουν ήταν δύσκολο. Τρεις μέρες ήμουν στην Κύπρο και 4 ημέρες στα νοσοκομεία».«Διάβασα το σενάριο με την δανεική...

Για τον ρόλο στην σειρά Η Γη της Ελιάς, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 στην εκπομπή “Ελένη”. Ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του.

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον ρόλο του στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

«Είναι μεγάλη χαρά μου που βρίσκομαι ξανά στην παρέα του Αντρέα, του Κούλλη, της Βάνας και όλων των παιδιών που απαρτίζουν το σετ».

«Όταν συζητήσαμε στην αρχή δεν σου κρύβω ότι το πέρα δώθε στην κατάσταση που ήμουν ήταν δύσκολο. Τρεις μέρες ήμουν στην Κύπρο και 4 ημέρες στα νοσοκομεία».

«Διάβασα το σενάριο με την δανεική καρδιά που όντως αποτελούσε πριν από χρόνια ταμπού, εγώ έχω κολλητό που ζει έτσι εδώ και 20 χρόνια που εντελώς συμπωματικά είναι κι από την Κύπρο» ανέφερε.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη για το μέλλον του ρόλου του. Ανέφερε ότι το ερωτiκό τρίγωνο ανάμεσα σε Γιώργη, Ορέστη και Δήμητρα θα λήξει με άσχημο τρόπο. «Κάποια στιγμή ο Ορέστης θα έχει μία νέα γνωριμία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.