Κοκκινομάλλα με λευκό δέρμα και μαύρο μίνι φόρεμα – Η κούκλα κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα

November 17, 2023


Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Πέμπτη (16/11) για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, καθώς παρευρέθηκε στο θέατρο Στοά για την παρουσίαση του βιβλίου “Μποστ – Τα Θεατρικά, α’ τόμος” με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τον απαθανατίζει.Εκεί ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του, αλλά μαζί με την αγαπημένη κόρη του, που έχει αποκτήσει με τη Δήμητρα Παπαδήμα, τη Θαλασσινή Βοσταντζόγλου. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν…

... μαζί, χαμογελαστή με τη σχέση τους να φαίνεται πολύ δεμένη.Η εμφάνιση του Γιάννη Μποσταντζόγλου με την κόρη του Όπως βλέπουμε η Θαλασσινή έχει στοιχεία και από τη μαμά της και από τον μπαμπά της, έχει τζίντζερ μαλλιά και αρκετά λευκό δέρμα. Οι εκδόσεις Μωβ Σκίουρος και το θέατρο...

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Πέμπτη (16/11) για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, καθώς παρευρέθηκε στο θέατρο Στοά για την παρουσίαση του βιβλίου “Μποστ – Τα Θεατρικά, α’ τόμος” με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τον απαθανατίζει.

Εκεί ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του, αλλά μαζί με την αγαπημένη κόρη του, που έχει αποκτήσει με τη Δήμητρα Παπαδήμα, τη Θαλασσινή Βοσταντζόγλου. Μπαμπάς και κόρη πόζαραν μαζί, χαμογελαστή με τη σχέση τους να φαίνεται πολύ δεμένη.

Η εμφάνιση του Γιάννη Μποσταντζόγλου με την κόρη του

Όπως βλέπουμε η Θαλασσινή έχει στοιχεία και από τη μαμά της και από τον μπαμπά της, έχει τζίντζερ μαλλιά και αρκετά λευκό δέρμα. Οι εκδόσεις Μωβ Σκίουρος και το θέατρο Στοά παρουσίασαν τον α’ τόμο του βιβλίου “Τα Θεατρικά” του Μποστ με την Θαλασσινή να κρατάει στα χέρια της το βιβλίο (δείτε εδώ με ποιον ήταν σε σχέση).

Μποσταντζόγλου - Κόρη

Η αποκάλυψη της Παπαδήμα για τη σeξουαλική παρενόχληση της κόρης της

«Πιστεύω ότι μια μάνα έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που το παιδί της δέχεται παρενόχληση. Μου έχει τύχει κάτι. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας αναστατωμένη και μου λέει ότι της έκαναν έτσι στην τιράντα του σουτιέν. «Μαμά με ενόχλησε πάρα πολύ», μου λέει και έκλαιγε.

Ήμουν στο κρεβάτι και έπινα καφέ. Σηκώθηκα έτσι όπως ήμουν, μπήκα στο αυτοκίνητο και κατέβηκα κάτω. Στον δρόμο άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό γιατί θα γινόταν ο χαμός και τελικά έβαλε τον Γιάννη να με ηρεμήσει. Και αυτός ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι πρωταγωνιστής», ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.