«Είπε ότι είμαι ένα από τα δύο κακά παιδιά της τηλεόρασης! Ας διευκρινίσει τι λέει, αλλιώς θα…» – Φανερά εκνευρισμένος ο Κωνσταντάρας με τον Λάκη Γα…

November 17, 2023


Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, παραχώρησε την Παρασκευή 17/11 ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως δύο είναι τα πρόσωπα που ο ίδιος θεωρεί πως ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ο ένας είναι φίλος και ο άλλος βρίσκεται στο πλατό στο πλευρό της Φαίης Σκ…

...ορδά:«Όταν με ρώτησαν ποιους δύο κακούς θεωρώ από τον χώρο της τηλεόρασης και είπαν "έναν που είναι φίλος μου, τον Στέφανο (Κωνσταντινίδης)" και ο άλλος ήταν ο δικός σας», δήλωσε.Η αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για εκείνον και τα κακά παιδιά Μετά...

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, παραχώρησε την Παρασκευή 17/11 ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως δύο είναι τα πρόσωπα που ο ίδιος θεωρεί πως ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ο ένας είναι φίλος και ο άλλος βρίσκεται στο πλατό στο πλευρό της Φαίης Σκορδά:

«Όταν με ρώτησαν ποιους δύο κακούς θεωρώ από τον χώρο της τηλεόρασης και είπαν “έναν που είναι φίλος μου, τον Στέφανο (Κωνσταντινίδης)” και ο άλλος ήταν ο δικός σας», δήλωσε.

Η αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για εκείνον και τα κακά παιδιά

Μετά την προβολή του βίντεο, λοιπόν, τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του σχεδιαστή, καθώς αντιλήφθηκε πως αναφέρονται σε εκείνον. Με έντονο ύφος, λοιπόν, είπε:

«Θέλετε να το πιάσουμε σοβαρά ή αστεία; Το κακό είναι ότι το πιάνουμε αστεία, όπου μας βολεύει. Ο άνθρωπος ρωτήθηκε για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης κι είπε ότι ένα από τα δύο είμαι εγώ. Θέλετε να συνεχίσουμε κάτι άλλο; Αν το πάρουμε σοβαρά, θα πρέπει να το πάρουμε αλλιώς. Αυτό δεν είναι πλάκα. Όταν αναφέρεται σε εμένα ότι είμαι ένα από τα δύο κακά παιδιά της τηλεόρασης, ας διευκρινίσει τι λέει. Αλλιώς θα το πάμε αλλιώς. Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο.

Εγώ είπα από την αρχή ότι μάλλον κατάλαβε κάτι άλλο. Αν εννοεί κάτι, ας πει τι εννοεί. Αυτό ειπώθηκε την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε την κουβέντα για το ποια είναι τα κακά παιδιά της τηλεόρασης. Η κουβέντα αυτή έγινε επί σοβαρής βάσης. Κάνω χαβαλέ πάρα πολύ. Όταν το όνομά μου μπαίνει σε αυτήν τη λίστα και αυτές οι δηλώσεις που κάνουμε σε όλες τις εκδηλώσεις μένουν… Αν τον ρωτούσαν ποιοι είναι οι πιο άσχημοι, δεν θα με πείραζε. Αλλά απάντησε για ένα σοβαρό θέμα βάζοντας δύο ανθρώπους. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει για τον άλλο άνθρωπο. Ξέρει κάτι; Μας κατηγορεί για κάτι; Γιατί θυμάμαι ότι η επόμενη πρότασή του ήταν ότι θα ήταν καλύτερο οι καρέκλες μας να είναι κενές».

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, προσπαθούσε να του εξηγήσει πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν αναφέρεται στις κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά στο γεγονός ότι απλώς δεν του αρέσει ο τρόπος που σχολιάζει ο δημοσιογράφος κάθε φορά.

Δείτε επίσης: «Πέρυσι που ήμουν στο OPEN μπορούσα να τα πω, τώρα…», «Η σχέση μου με το ΣΚΑΙ είναι άριστη, θα πω τέλος ο Λάμπρος πρώτη φορά και…» – Χαμός με Σκορδά & Κωνσταντάρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.