«Νόμιζα ότι θα μείνεις αιώνια εργένης»: Οι ευχές της Μενεγάκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τον γάμο του

November 17, 2023


Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη είναι σήμερα, 17/11 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον ίδιο για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη της. “Βρε γαμπρούλη μου, έλα να σε φιλήσω! Εγώ θα ξεκινήσω με τις καλές ευχές καρδιάς… πολύ χάρηκα για εσένα και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά… Πέρσι τέτοια εποχή ή λίγο…

...�α και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά… Πέρσι τέτοια εποχή ή λίγο πιο μετά σε είχα ρωτήσει ‘είσαι ερωτευμένος;’ γιατί σαν αίσθηση.. σαν αύρα που έβλεπα.. αλλά και πάλι είχα μια συστολή. Και εσύ με μια συστολή μου είχες απαντήσει και δεν πέρασαν 6-7 μήνες και έκανες...

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη είναι σήμερα, 17/11 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον ίδιο για τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση και την εγκυμοσύνη της.

“Βρε γαμπρούλη μου, έλα να σε φιλήσω! Εγώ θα ξεκινήσω με τις καλές ευχές καρδιάς… πολύ χάρηκα για εσένα και τον δικό σου άνθρωπο που προφύλαξες τόσο καλά… Πέρσι τέτοια εποχή ή λίγο πιο μετά σε είχα ρωτήσει ‘είσαι ερωτευμένος;’ γιατί σαν αίσθηση.. σαν αύρα που έβλεπα.. αλλά και πάλι είχα μια συστολή. Και εσύ με μια συστολή μου είχες απαντήσει και δεν πέρασαν 6-7 μήνες και έκανες αυτό που στο μυαλό μου πάντα σε είχα και έλεγα ‘αυτός θα μείνει πάντα εργένης’ δεν ξέρω ίσως γιατί δεν ξέραμε τίποτα για την προσωπική σου ζωή, μόνο φήμες. Πραγματικά τις καλύτερες ευχές μου και για το νέο μέλος που περιμένετε!”, είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο και συνέχισε λέγοντας:

Δείτε το βίντεο




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.