«Αυτό που μου αγαπώ πολύ στην Δήμητρα είναι…» – Η σπάνια ερωτiκή εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την εγκυμονούσα Βαμβακούση

November 17, 2023


Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11. Μίλησε αρχικά για την μητέρα του και την τραγική της απώλεια (δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια), ενώ έπειτα απάντησε και για την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό που περιμένουν (δείτε εδώ το όνομα που θα του δώσουν).«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελ…

...�ηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε και ήθελα, γιατί και η Δήμητρα είχε έρθει από το εξωτερικό και μέχρι να έρθει και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον εδώ... Δεν μας γνώρισε ο ιερέας, όπως λες. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία...

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11. Μίλησε αρχικά για την μητέρα του και την τραγική της απώλεια (δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια), ενώ έπειτα απάντησε και για την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό που περιμένουν (δείτε εδώ το όνομα που θα του δώσουν).

Η σπάνια ερωτiκή εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη Δήμητρα Βαμβακούση

«Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε και ήθελα, γιατί και η Δήμητρα είχε έρθει από το εξωτερικό και μέχρι να έρθει και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον εδώ… Δεν μας γνώρισε ο ιερέας, όπως λες. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και μια φορά που ήρθε στην Ελλάδα να δει την οικογένειά της, επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι και εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας, απλά τυχαίνει να είναι ο πνευματικός μας από κοινού», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για τα πιστεύω τους σχετικά με την θρησκεία: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, αλλά σε μια κοινή πορεία στη ζωή, όταν δύο άνθρωποι είναι κάτω από την ίδια στέγη και καλούνται να συμβιώσουν, σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής θα παίξει κάποιο ρόλο, ειδικά αν πρόκειται να έρθουν και παιδιά. Ευτυχώς γνώρισα τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να είμαι με μια άλλη σύζυγο που να μην έχει τα ίδια πιστεύω, αλλά νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο».

Όσον αφορά στον γάμο τους και τα συναισθήματά του εκείνη την ημέρα λόγω της μητέρας του, εξομολογήθηκε: «Ήταν δύσκολο, γιατί το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε, δύο μήνες πριν τον γάμο δηλαδή, η μητέρα μου ονειρευόταν να είναι εκεί. Όταν ξέρεις την αλήθεια, είναι δύσκολο. Σκεφτόταν τι θα βάλει, αν θα χάσει κιλά και όλα αυτά. Της έλεγα ότι πρέπει να βιαστούμε επειδή είναι έγκυος η Δήμητρα. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ και τα media που ασχολούνταν και με τη σχέση μας που εγώ δεν είχα παραδεχτεί δημόσια, δεν αισθανόμουν έτοιμος να μιλήσω γι’ αυτή. Από την μια είχα αυτό, από την άλλη είχαν ήδη δει την Δήμητρα και από την μια έπρεπε να μιλήσουμε για αυτό, αλλά από την άλλη δεν γινόταν γιατί η περίοδος της εγκυμοσύνης για μια γυναίκα είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος, πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες, να δεις τι θα σου πει ο γιατρός… Έπαιξε σημαντικό ρόλο και η έλλειψη εγωισμού της Δήμητρας, έβαλε προτεραιότητα την ουσία, με στήριξε και ήταν πάντα δίπλα μου.

Αυτό που μου αγαπώ πολύ στην Δήμητρα είναι η καλοσύνη. Για εμένα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αυτό είναι κάτι που φεύγει όμως. Η ψυχή είναι κάτι άλλο. Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να είμαι μαζί της. Οι σχέσεις χρειάζονται πολύ δουλειά. Είναι μια όμορφη σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.