Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της – Όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ (Video)

November 17, 2021


Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της, όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ. Επίσης, μία ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι. Αυτό που της ανακοίνωσαν όμω…

...ς οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»!Τα σιαμαία δίδυμα είναι ανάμεσα στις πιο σπάνιες εγκυμοσύνες, μια ανωμαλία θέτει υψηλό τον κίνδυνο αποβολής. Το ότι η Michelle κυοφόρησε τον Conner και τον Carter μέχρι το τέλος ήταν ένα θαύμα από μόνο του.Όταν ήταν 5 μηνών υποβλήθηκαν...

Οι νοσοκόμες επέμεναν ότι η μητέρα έπρεπε να ρίξει τα δίδυμά μωρά της, όταν όμως είδαν αυτό στο κινητό της έπαθαν σοκ. Επίσης, μία ανάπηρη μητέρα γέννησε υγιέστατο μωράκι. Αυτό που της ανακοίνωσαν όμως οι γιατροί μετά τον τοκετό, την έκανε να «παγώσει»!

Τα σιαμαία δίδυμα είναι ανάμεσα στις πιο σπάνιες εγκυμοσύνες, μια ανωμαλία θέτει υψηλό τον κίνδυνο αποβολής. Το ότι η Michelle κυοφόρησε τον Conner και τον Carter μέχρι το τέλος ήταν ένα θαύμα από μόνο του.

Όταν ήταν 5 μηνών υποβλήθηκαν σε 12ωρη επέμβαση για να χωρίσουν τα σώματά τους για πρώτη φορά. Στην επέμβαση συμμετείχε μια ομάδα 17 άρτια εκπαιδευμένων παιδιάτρων (μπλε για τον Carter, πράσινο για τον Conner και λευκό το χειρουργικό προσωπικό). Το χειρουργείο ξεκίνησε στις 7:11 το πρωί. Η επέμβαση του Conner τελείωσε στις 6:29 το απόγευμα και του Carter στις 6:47, και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο PICU.

Στο παρακάτω βίντεο, η επιτυχημένη επέμβαση συνοδεύεται από αγκαλιές, επευφημίες και πολλά δάκρυα από το ιατρικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειας. Όταν ήταν 9 μηνών, ο Conner και ο Carter μπορούσαν επιτέλους να επισκεφτούν ο ένας τον άλλο σαν ξεχωριστοί δίδυμοι και να επανακτήσουν τον αδερφικό τους δεσμό.

37 χρονη μητέρα άφησε τα παιδιά της μόνα τους όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες – Όταν όμως τα είδε ξανά…

Μια 37χρονη μητέρα 4 παιδιών ξύπνησε ένα πρωινό γιατί ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες. Πήγε αμέσως στο αμάξι με τα δυο της παιδιά και οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο. Φτάνοντας, πήρε τηλέφωνο έναν γείτονα και του ζήτησε να πάει τα παιδιά της σχολείο ενώ την εξέταζαν. Ενώ, σοκάρει η ιστορία, όπου μια 34χρονη μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και πέθανε ξαφνικά, με τον λόγο να αφήνει άφωνο το σύζυγο.

Ενώ της έκαναν εξετάσεις και διέγνωσαν ρήξη κύστης των ωοθηκών, οι γιοι της ήταν έξω σε ένα παγκάκι και περίμεναν. Αυτό που δεν φανταζόταν με τίποτα η 37χρονη μητέρα ήταν πως ο γείτονας θα έκανε 40 λεπτά για να έρθει. Και μόνο το απόγευμα, όταν γύρισαν τα αγόρια της από το σχολείο, κατάλαβε τι είχε συμβεί σε αυτά τα 40 λεπτά.

Ανατριχιαστική ιστορία για μία μητλερα κια τα παιδιά της

Ενώ περίμεναν, τους προσέγγισε μία γυναίκα με δύο άντρες και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην τουαλέτα και να τους βοηθήσουν να πείσουν κάποιον που ήταν εκεί και δεν ήθελε να πάει στον γιατρό.

“Όχι ευχαριστώ,” απάντησαν τα αγόρια ξανά και ξανά όταν οι άγνωστοι επέμεναν να τους ακολουθήσουν. “Σας παρακαλώ, θα του σώσετε την ζωή εάν έρθετε στην τουαλέτα και του μιλήσετε,” έλεγαν συνέχεια στα αγόρια.

Τα αγόρια, ωστόσο, δεν έφυγαν μέχρι που έφτασε ο γείτονας τη Jodie. Καθώς μπήκαν στο αμάξι, τα δύο αγόρια είδαν έναν άντρα να βγαίνει από την τουαλέτα και να φεύγει μαζί με άλλους 3!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.