Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της Φιλίππα με ένα μοναδικό τρόπο

November 15, 2023


Η αγαπημένη Influencer, Χριστίνα Μπόμπα, έχει αποκτήσει δύο κόρες με το σύζυγό της, το δημοφιλή παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους δε σταματάνε να μοιράζονται στιγμές από την οικογενειακή του ευτυχία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ το βίντεο με τις δίδυμες, που τους φωτογραφίζουν).Σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το ζευγά…

...ρι, αφού το ένα από τα δύο παιδιά τους έχει την ονομαστική του εορτή. Ο λόγος για την κόρη του Φιλίππα. Η μητέρα της δε θα μπορούσε, λοιπόν να μην κάνει μία ανάρτηση με ευχές για εκείνη. Μέσα από δύο βίντεο με τη μορφή story στο Instagram, τις ευχήθηκε με πολύ τρυφερό τρόπο.Οι ευχές της...

Η αγαπημένη Influencer, Χριστίνα Μπόμπα, έχει αποκτήσει δύο κόρες με το σύζυγό της, το δημοφιλή παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους δε σταματάνε να μοιράζονται στιγμές από την οικογενειακή του ευτυχία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ το βίντεο με τις δίδυμες, που τους φωτογραφίζουν).

Σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, είναι μια ξεχωριστή ημέρα για το ζευγάρι, αφού το ένα από τα δύο παιδιά τους έχει την ονομαστική του εορτή. Ο λόγος για την κόρη του Φιλίππα. Η μητέρα της δε θα μπορούσε, λοιπόν να μην κάνει μία ανάρτηση με ευχές για εκείνη. Μέσα από δύο βίντεο με τη μορφή story στο Instagram, τις ευχήθηκε με πολύ τρυφερό τρόπο.

Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα για την κόρη της, Φιλίππα μέσω Instagram

«Σήμερα γιορτάζει η Φιλίππα μας… Χρόνια πολλά υπέροχό μας πλάσμα», έγραψε η γλυκιά μανούλα.

Οι εργασίες στο σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Πριν από το καλοκαίρι οι δυο τους πήραν την απόφαση να κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι τους με την οικογένεια να περνάει τους περισσότερους καλοκαιρινούς μήνες στην Αντίπαρο.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις τους βλέπουμε να μένουν σε άλλο σπίτι, καθώς οι εργασίες στο δικό τους σπίτι φαίνεται να έχουν πάει πίσω (δείτε εδώ την κατάσταση, που επικρατούσε πριν από λίγο καιρό).

Μέσα από ένα update, που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα με ένα insta story έδειξε το πως πηγαίνουν οι εργασίες με το σπίτι τους να θέλει αρκετό χρόνο ακόμα, μέχρι να φτάσει στο τελικό στάδιο, που έχουν ονειρευτεί.

«Έχουμε δρόμο ακόμα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.