Παντρεύεται η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη – Η επίσημη αναγγελία του γάμου τους

November 15, 2023


Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη, όπως ανακοινώθηκε με την αναγγελία του γάμου τους. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση έπειτα από 7 χρόνια να ενώσουν τις ζωές τους και με τα ιερά δεσμά.Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ με την αγαπημένη ηθοποιό θα παντρευτούν στην Αθήνα παρουσία στενών φίλων, συγγενών και συναδέλφ…

...ων.Η αναγγελία του γάμου της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου ΚόκκαληΤο ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο επιχειρηματίας πάντα στηρίζει την σύντροφό του στις παραστάσεις της και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youwekly.gr τους...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη, όπως ανακοινώθηκε με την αναγγελία του γάμου τους. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση έπειτα από 7 χρόνια να ενώσουν τις ζωές τους και με τα ιερά δεσμά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ με την αγαπημένη ηθοποιό θα παντρευτούν στην Αθήνα παρουσία στενών φίλων, συγγενών και συναδέλφων.

Η αναγγελία του γάμου της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο επιχειρηματίας πάντα στηρίζει την σύντροφό του στις παραστάσεις της και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youwekly.gr τους είχε απαθανατίσει μαζί. Αυτή ωστόσο, είναι μια στιγμή που ήθελαν να την μοιραστούν με τον κόσμο!

Με το καλό!!

Δήμητρα Ματσούκα Πέτρος Κόκκαλης γάμος

Ποιος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης

σοι ξέρουν τον Πέτρο Κόκκαλη τον χαρακτηρίζουν ως έναν δυνατό επιχειρηματία, ακριβοδίκαιο στις αποφάσεις του, με χαμηλό προφίλ που ανέκαθεν δεν του άρεσε να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας παρά το βαρύ όνομα που κουβαλούσε. Μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό και σκηνοθέτη Έλενα Σκουλά, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Σωκράτη 24 χρονών και την Σοφία 23 χρονών, ο Πέτρος Κόκκαλης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Δήμητρας Ματσούκα.

Πέτρος Κόκκαλης Δήμητρα Ματσούκα

Γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα, σπούδασε ιστορία στο πανεπιστήμιο Hampshire και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην δημόσια διοίκηση στο Χάρβαρντ. Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής Marketing στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά από λίγα χρόνια γενικός διευθυντής. Έπειτα, πήρε την θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού από την οποία το 2008 παραιτήθηκε. Μάλιστα, παραιτήθηκε και από την προεδρία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο οποίο είχε εκλεγεί δύο μήνες πριν.

Επίσης, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., είναι μέλος του Δ.Σ. της Intralot, αντιπρόεδρος στο ίδρυμα Κόκκαλη ενώ έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλευτικού ιδρύματος της UEFA. Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Super League Ελλάδος. Έχει ανακηρυχτεί «Άρχων Λαοσυνάκτης του Οικουμενικού Θρόνου» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Τον Μάρτιο του 2019 παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη με τον οποίο είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εξελέγη ευρωβουλευτής.

Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Πέτρος Κόκκαλης Δήμητρα Ματσούκα

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη Junior μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στις ΗΠΑ, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια! Απαρηγόρητοι οι γονείς του Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, αλλά και τα ετεροθαλή αδέρφια του, Πέτρος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας που τους στέρησε το χαμογελαστό παιδί της οικογενείας τους, που είχε πάρει το χρίσμα από την οικογένεια για να συνεχίσει την δυναστεία Κόκκαλη. Στις δύσκολες στιγμές εκείνης της περιόδου η σύντροφός του Δήμητρα Ματσούκα ήταν διαρκώς στο πλευρό του και τον παρηγορούσε, απαλύνοντας τον πόνο του. Ο Πέτρος Κόκκαλης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον Σωκράτη, τα δυο ετεροθαλή αδέρφια έκαναν παρέα και είχαν απίστευτο δέσιμο μεταξύ τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.