Fame Story (14/11): Τα κλάματα της Μαίρης και η ερωτiκή εξομολόγηση του Γιάννη στη…

November 15, 2023


Απρόβλεπτες είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο της Μουσικής Ακαδημίας του “Fame Story”, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), και απόψε, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, με τους έρωτες του Γιάννη, τα κλάματα της Μαίρης και τη φασαρία της Andrew.Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τους παίκτες να πηγαίνουν προς…

...α πηγαίνουν προς το μάθημα του καθηγητή φωνητικής τους, Νικόλα Ραπτάκη. Είδαμε, πως η παίκτρια βρίσκεται σε μία πολύ τεταμένη ψυχολογική διάθεση, αφού είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο καθηγητής της, την επίπληξε, επειδή καθυστέρησε για το μάθημα και της εξήγησε, πως...

Απρόβλεπτες είναι για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στο αγαπημένο της Μουσικής Ακαδημίας του “Fame Story“, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star (δείτε εδώ τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο), και απόψε, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, με τους έρωτες του Γιάννη, τα κλάματα της Μαίρης και τη φασαρία της Andrew.

Πλάνταξε η Μαίρη

Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με τους παίκτες να πηγαίνουν προς το μάθημα του καθηγητή φωνητικής τους, Νικόλα Ραπτάκη. Είδαμε, πως η παίκτρια βρίσκεται σε μία πολύ τεταμένη ψυχολογική διάθεση, αφού είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ο καθηγητής της, την επίπληξε, επειδή καθυστέρησε για το μάθημα και της εξήγησε, πως η κακή απόδοσή της στο live της προηγούμενης Παρασκευής, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός, ότι δεν είχε κάνει καλό ζέσταμα στις φωνητικές της χορδές και να μην ακούγονταν σωστά οι τόνοι της.

«Το ξέρω και για αυτό θέλω να κλάψω τώρα», είπε η παίκτρια, καθώς και «δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έγινε, όλο λέω το αφήνω πίσω μου και όλο έρχεται μπροστά μου». «Δε θέλω να φύγω, νιώθω, πως η ζωή μου είναι εδώ τώρα», κατέληξε.

Οι έρωτες του Γιάννη με άτομο του παιχνιδιού

«Ότι σε θέλω, σε θέλω σίγουρο είναι, τώρα το για πάντα είναι μεγάλη κουβέντα», είπε ο παίκτης στην καθηγήτριά του, Στεφανία Ρίζου, καθώς εκείνη προσπαθούσε να του εξηγήσει τον τόνο του τραγουδιού, και πως θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να το ερμηνεύσει. «Είναι δύσκολο να υπάρχει στην καρδιά μου ακόμα και για τώρα», της σημείωσε με παιχνιδιάρικο τόνο.

«Είσαι εδώ μόνο για τις κάμερες»

Η Andrew ξέσπασε στην καθηγήτρια της Στεφανία Ρίζου, επειδή της είχε υποσχεθεί να πάει να τη συναντήσει την Πέμπτη στο καμαρίνι της. Η παίκτρια της είπε, «έρχεσαι μόνο για τις κάμερες, ή επειδή όντως θέλεις κι έρχεσαι». Οι παίκτες τάχθηκαν κατά της συμπαίκτριάς του και κατέληξαν, ότι ξεπέρασε τα όρια. Στο τέλος, ωστόσο φαίνεται, πως τα βρήκαν μεταξύ τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.