Fame Story:«Μπλέξαμε, τον χάσαμε στα χέρια μου! Είχα πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης» – Σοκαρισμένοι Καινούργιου & Πουλόπουλος με την εξομολόγηση της μητέ…

November 15, 2023


Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά, που διαγωνίζεται στο Fame Story βρέθηκε στην Ελλάδα από την Ισπανία, όπου και ζει με σκοπό να παρακολουθήσει ένα από τα live του γιου της στο παιχνίδι.Στη συνέχεια, η γυναίκα παραχώρησε δηλώσεις συγκλονίζοντας με την προσωπική της ιστορία για όσα έχει περάσει εκείνη και η οικογένεια της τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης (δείτ…

...ε εδώ την αντίδραση της Χατζίδου).Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη (14/11) στο Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ να συγκινούνται βαθιά με την προσωπική ιστορία της μητέρας του Δημήτρη Κλειδά.Η αποκάλυψη της...

Πριν από λίγες ημέρες η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά, που διαγωνίζεται στο Fame Story βρέθηκε στην Ελλάδα από την Ισπανία, όπου και ζει με σκοπό να παρακολουθήσει ένα από τα live του γιου της στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, η γυναίκα παραχώρησε δηλώσεις συγκλονίζοντας με την προσωπική της ιστορία για όσα έχει περάσει εκείνη και η οικογένεια της τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης (δείτε εδώ την αντίδραση της Χατζίδου).

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη (14/11) στο Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ να συγκινούνται βαθιά με την προσωπική ιστορία της μητέρας του Δημήτρη Κλειδά.

Η αποκάλυψη της μητέρας του Δημήτρη Κλειδά από το Fame Story για τη ζωή τους

«Είχα πάει σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Στο κέντρο είχα πάει εγώ, γιατί από τη στιγμή που χάσαμε τον γιο μας, η ζωή μας πήρε τελείως διαφορετικό δρόμο. Εγώ έγινα καλά στα δύο χρόνια και μετά η απόφαση μου ήταν να κάτσω άλλα 10 χρόνια σε αυτό το κέντρο και να βοηθήσω κάποια άλλα παιδιά, που ερχόντουσαν κυρίως Έλληνες. Μπλέξαμε, χάσαμε τον γιο μας, 19 χρονών, στα χέρια μου, σε ένα δυστύχημα με ένα μηχανάκι, καταστράφηκε η ζωή μας εκείνη τη στιγμή.

Ο Δημήτρης δεν είχε κάνει τίποτα ποτέ στη ζωή του, ήρθε όμως σε ένα κέντρο, μόνο και μόνο για να μπορεί να βλέπει εμένα κάθε Κυριακή, πράγμα το οποίο δεν νομίζω, ότι το άξιζα ούτε το αξίζω μέχρι σήμερα. Για αυτό και του ζητάω συγγνώμη κάθε φορά», είπε η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.