Φάρμα highlights 14/11: Μια οικειοθελής αποχώρηση και μια νίκη!

November 15, 2023


Ακόμη ένα επεισόδια της Φάρμας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 14/11 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Στο εν λόγω λοιπόν επεισόδιο, παρακολουθήσαμε μια αποχώρηση, μια νίκη και ένα έπαθλο.Από το επεισόδιο, της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε την ξαφνική αδιαθεσία της Έλενας. Όλο αυτό συνεχίστηκε και σήμερα, με αποτέλεσμα να οδηγήσει την παίκτρια να αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι …

...σήμερα, με αποτέλεσμα να οδηγήσει την παίκτρια να αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης. Η Έλενα φάνηκε ιδιαίτερα ανακουφισμένη με αυτή της την απόφαση, αλλά και στεναχωρημένη, που αφήνει πίσω την αρχηγεία της ομάδας και τους φίλους της.Ποια ομάδα...

Ακόμη ένα επεισόδια της Φάρμας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 14/11 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Στο εν λόγω λοιπόν επεισόδιο, παρακολουθήσαμε μια αποχώρηση, μια νίκη και ένα έπαθλο.

Αναλυτικά τα 14/11 highlights της Φάρμας

Μία οικειοθελή αποχώρηση και πολλά “φαρμακερά βέλη” εναντίον του Βάιου.

Από το επεισόδιο, της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε την ξαφνική αδιαθεσία της Έλενας. Όλο αυτό συνεχίστηκε και σήμερα, με αποτέλεσμα να οδηγήσει την παίκτρια να αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης. Η Έλενα φάνηκε ιδιαίτερα ανακουφισμένη με αυτή της την απόφαση, αλλά και στεναχωρημένη, που αφήνει πίσω την αρχηγεία της ομάδας και τους φίλους της.

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο και τι ήταν;

Μετά από την αποχώρηση της Γεωργίας, που προέκυψε από τη διαδικασία της μονομαχίας της με τον Βάιο, εκείνος έχει συγκεντρώσει πολλές αρνητικές κριτικές από τους συμπαίκτες του. Η επιλογή του να μονομαχήσει με μία γυναίκα τον έχει κάνει στόχο. Η Νάσια, όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο, μάλιστα προσπάθησε να πείσει τον Άλκη, ο οποίος είναι ο πρώτος μονομάχος, να τον επιλέξει για αντίπαλο στη διαδικασία της αποχώρησης. «Ο Βάιος είναι κότα. Αν ήμουν εγώ μονομάχος, αυτόν θα έδειχνα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, και η Ελεωνόρα “έριξε” τις κατηγορίες της στο συμπαίκτη της και μάλιστα, σημείωσε με έμφαση, ότι «η κατάστασή του χειροτερεύει», αφού έφαγε ένα κομμάτι κρέας από το πάτωμα. Κάτι που αποδεικνύει, ότι οι παίκτες έχουν αρχίσει και εξαντλούνται.

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο της δοκιμασίας και τι ήταν αυτό;

Τα έπαθλα που κέρδιζαν οι παίκτες ήταν τρία και αυτά έπρεπε να επιλέξουν ένα. Το ένα ήταν παϊδάκια, το δεύτερο ήταν ξηροί καρποί και το τρίτο ήταν ένα προβάδισμα για τη μονομαχία. Τελικά, νικητές σε μία δοκιμασία με αυγά που ήθελε τη συνεργασία πολλών παικτών της ομάδας, νικήτρια βγήκε η πράσινη ομάδα, κατά ένα αυγό.

Η αρχηγός της ομάδας, η Νάσια αποφάσισε με τους συμπαίκτες της να επιλέξουν το φαγητό, έναντι των υπολοίπων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.