Πέτρος Φιλιππίδης: H τεράστια τηλεοπτική του επιστροφή με νέα σειρά-έκπληξη

November 15, 2023


Πέτρος Φιλιππίδης: «Μαγειρεύεται» απίστευτο deal με τον γνωστό ηθοποιό.Εν αναμονή του Εφετείου παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τηλεοπτικές κάμερες και τηλέφωνα δημοσιογράφων που εξακολουθούν να πασχίζουν για μια του δήλωση.Η συγκεκριμένη «γραμμή» έχει αποφασιστεί από κοινού με τους δικηγόρους…

...daynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Η συγκεκριμένη «γραμμή» έχει αποφασιστεί από κοινού με τους δικηγόρους του και αφορά τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, με τον ίδιο –όπως εδώ και πολλούς μήνες το Dailymedia σας έχει γράψει– να δηλώνει αποφασισμένος...

Πέτρος Φιλιππίδης: «Μαγειρεύεται» απίστευτο deal με τον γνωστό ηθοποιό.

Εν αναμονή του Εφετείου παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος μετά την αποφυλάκισή του επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τηλεοπτικές κάμερες και τηλέφωνα δημοσιογράφων που εξακολουθούν να πασχίζουν για μια του δήλωση.

Η συγκεκριμένη «γραμμή» έχει αποφασιστεί από κοινού με τους δικηγόρους του και αφορά τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, με τον ίδιο –όπως εδώ και πολλούς μήνες το Dailymedia σας έχει γράψει– να δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει για τη δικαστική του περιπέτεια μόνο μετά το Εφετείο και υπό τον όρο η συνέντευξη που θα δώσει να είναι σε ζωντανή μετάδοση προκειμένου να είναι βέβαιος πως θα ακουστούν όλα όσα θέλει, χωρίς… «μαγείες» στο μοντάζ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει στην άκρη τη θεατρική και τηλεοπτική του καριέρα, όπως ακουγόταν τον πρώτο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ήδη από πολύ νωρίς δέχτηκε πρόταση από μεγάλο θέατρο προκειμένου να επιστρέψει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκηνή, την οποία ο ηθοποιός «τρέναρε» εξαρχής σκόπιμα, προκειμένου να μη στρέψει ξανά το φώτα επάνω του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θεωρώντας πως αυτό μόνο υπέρ του δεν θα ήταν. Την ίδια ώρα, επέλεξε να βγάζει τα προς το ζην κάνοντας μεταφράσεις θεατρικών κειμένων.

Τώρα, τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά καθώς πλέον μιλάμε με βεβαιότητα για για μία grande τηλεοπτική επιστροφή την οποία επιθυμεί διακαώς μεγάλο ιδιωτικό κανάλι! Όπως μαθαίνουμε, πρόθεση του καναλιού είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να επιστρέψει ως κεντρικό πρόσωπο νέας τηλεοπτικής σειράς τη σεζόν 2024 – 2025, πιθανότερα όμως κατά το β’ μισό της σεζόν, με την προϋπόθεση να έχει πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που περιμένει η οθοποιός – ο οποίος είναι βέβαιος πως θα αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Στο τραπέζι έχει πέσει και το σενάριο πριν τη δική του σειρά να τον δούμε σε guest εμφάνιση σε άλλο σήριαλ του σταθμού, κάτι το οποίο όμως δεν θεωρούμε ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί τελικά – κυρίως λόγω αμφιβολιών του ηθοποιού για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα μετρίαζε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για το δικό του σήριαλ.

Τίποτα, πάντως, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται δεδομένο.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός παρά την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξη, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με την εν λόγω απόφαση να είναι ομόφωνη, με σύμφωνη εισαγγελική εισήγηση καθώς ο ίδιος δεν θεωρήθηκε ούτε ύποπτος φυγής ούτε επικίνδυνος για την τέλεση νέων αδικημάτων.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.