Θύματα των βασανιστηρίων του 42χρονου YouTuber – «Είναι το καλύτερο παιδί»

November 14, 2023


Ολοένα και πιο φρικιαστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη δράση του 42χρονου, ο οποίος εκμεταλλευόταν ανθρώπους με νοητική υστέρηση και τους υπέβαλε σε βασανιστήρια μόνο και μόνο για να παίρνει τα λεφτά από τις συνδρομές των θεατών μέσω social media.«Πενηντάρικα, κατοστάρικα, ήταν πολλά λεφτά να φανταστείτε. Το γιαούρτωμα πόσο ήταν; 30€», δηλώνουν τα θύματα του 42χρον…

...ου στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Εκείνος τους δελέαζε με τα χρήματα που έπαιρναν από κάθε live stream και σε κάθε δοκιμασία… βασανιστηρίων έπαιρναν και την ανάλογη αμοιβή ανάλογα με τη δυσκολία.Η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο του LIVE NEWS να κάθεται και να της ξυρίζει το μαλλί...

Ολοένα και πιο φρικιαστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη δράση του 42χρονου, ο οποίος εκμεταλλευόταν ανθρώπους με νοητική υστέρηση και τους υπέβαλε σε βασανιστήρια μόνο και μόνο για να παίρνει τα λεφτά από τις συνδρομές των θεατών μέσω social media.

«Πενηντάρικα, κατοστάρικα, ήταν πολλά λεφτά να φανταστείτε. Το γιαούρτωμα πόσο ήταν; 30€», δηλώνουν τα θύματα του 42χρονου στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Εκείνος τους δελέαζε με τα χρήματα που έπαιρναν από κάθε live stream και σε κάθε δοκιμασία… βασανιστηρίων έπαιρναν και την ανάλογη αμοιβή ανάλογα με τη δυσκολία.

Η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο του LIVE NEWS να κάθεται και να της ξυρίζει το μαλλί μιλάει για την φρίκη που έχει ζήσει, τόσο εκείνη όσο και ο 25χρονος φίλος της που κακοποιείται σε ζωντανή μετάδοση. «Δεν μου αρέσει που μου κάνανε το μαλλί. Ήταν δοκιμασίες που κάναμε όλοι με τα challenge», δηλώνει η ίδια.

Σε ένα άλλο live stream, ο 42χρονος κατηγορούμενος κρατάει στα χέρια του ένα τέιζερ και χτυπάει το θύμα στην καρδιά. «Το πιο δύσκολο ήταν αυτό με το τέιζερ, 200€ θα έπαιρνα», δηλώνει το θύμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.