Το λέει η ψυχούλα της: Δείτε τι απίστευτο πέτυχε αυτή η γιαγιά 105 έτων

November 14, 2021


Μια γιαγιά παρά τα 105 χρόνια της κατάφερε να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα, στην ηλικιακή της κατηγορία, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό για εκείνη, διότι ήθελε να είναι ακό…

...μα πιο γρήγορη.Η Τζούλια «Τυφώνας» Χόκινς έγραψε ιστορία σε έναν διαγωνισμό τρεξίματος που διεξήχθη στη Λουιζιάνα. Έγινε η πρώτη αθλήτρια στίβου και πρώτη Αμερικανίδα που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στην ηλικιακή κατηγορία της.Η Χόκινς σημείωσε χρόνο 62,95 δευτερόλεπτα, αλλά ένιωσε...

Μια γιαγιά παρά τα 105 χρόνια της κατάφερε να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα, στην ηλικιακή της κατηγορία, όμως φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό για εκείνη, διότι ήθελε να είναι ακόμα πιο γρήγορη.

Η Τζούλια «Τυφώνας» Χόκινς έγραψε ιστορία σε έναν διαγωνισμό τρεξίματος που διεξήχθη στη Λουιζιάνα. Έγινε η πρώτη αθλήτρια στίβου και πρώτη Αμερικανίδα που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στην ηλικιακή κατηγορία της.

Η Χόκινς σημείωσε χρόνο 62,95 δευτερόλεπτα, αλλά ένιωσε απογοήτευση που δεν έκανε ακόμα πιο γρήγορο χρόνο. «Ήταν υπέροχο που είδα τόσα αγαπημένα μου πρόσωπα να με παρακολουθούν. Αλλά ήθελα να κάνω λιγότερο από λεπτό», δήλωσε μετά την κούρσα.

Με αυτή την ιστορία αγάπης δεν θα σταματήσετε να κλαίτε

«Θα συνεχίσω να τρέχω όσο μπορώ. Το βρίσκω διασκεδαστικό και το απολαμβάνω», είπε η συνταξιούχος δασκάλα που άρχισε να τρέχει στους Εθνικούς Αγώνες Ηλικιωμένων όταν έγινε 80 ετών, ενώ όταν έκλεισε τα 100 ξεκίνησε τα σπριντ.

«Όταν άρχισα να τρέχω διαπίστωσα ότι ένιωθα ευχαρίστηση. Μου άρεσε πολύ. Ήταν μια νέα πρόκληση. Και ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση θα ήταν να κάνω τα 100 μέτρα σε λιγότερο από λεπτό», πρόσθεσε. Παραδέχθηκε ότι δεν τρέχει πια κάθε μέρα, αλλά φροντίζει να παραμένει σε φόρμα, περπατώντας ή κάνοντας τζόκινγκ.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.