«Όλα είναι λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος…» – Η έντονη Αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου και ο παρέμβαση του Νίκου Κοκλώνη στη “Super Κατερίνα”

November 13, 2023


Τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στο Fame Story live της Παρασκευής 10/11, (δείτε εδώ τα higlights), σχολίασε Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Δευτέρας 13/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχετικά με το ότι ο παρουσιαστής διαχώρισε τη μουσική ακαδημία από το ριάλιτι.Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε μεταξύ άλλων: Θέλω να σας πω μέσα από τη καρδιά μου ότι αυτο που κάνουμε εδώ απο επιλογή μας είναι μουσική. Εδώ…

...αρδιά μου ότι αυτο που κάνουμε εδώ απο επιλογή μας είναι μουσική. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother είμαστε περίφανοι, που είμαστε σε αυτον τον διαγωνισμο. Επίκεντρο μας είναι η μουσική... Δεν υπαρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθον μας γιατί αυτο μας έκανε να υπάρχουμε εδώ. Θέλω...

Τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη στο Fame Story live της Παρασκευής 10/11, (δείτε εδώ τα higlights), σχολίασε Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Δευτέρας 13/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχετικά με το ότι ο παρουσιαστής διαχώρισε τη μουσική ακαδημία από το ριάλιτι.

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις δηλώσεις του Νίκου Κολκώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε μεταξύ άλλων: Θέλω να σας πω μέσα από τη καρδιά μου ότι αυτο που κάνουμε εδώ απο επιλογή μας είναι μουσική. Εδώ δεν μας αρέσει το Big Brother είμαστε περίφανοι, που είμαστε σε αυτον τον διαγωνισμο. Επίκεντρο μας είναι η μουσική… Δεν υπαρχει μέλλον αν δεν ξέρουμε το παρελθον μας γιατί αυτο μας έκανε να υπάρχουμε εδώ. Θέλω ο ένας να στηρίζει τον αλλον και ας μην βγάζουμε ριάλιτι δεν με νοιάζουν τα νούμερα. Αυτό ειναι το Fame Sοtry που αποφασίσαμε να λανσάρουμε» είπε χαρακηριστικά.

«Όλα είναι λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Αλλα το καλύπτεται. Για να στηρίξουμε το σπίτι μας ο κοινός νους παει στην άκρη. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ο Νίκος έβγαλε ένα κείμενο, πολύ σωστά αλλά δεν υπάρχει. Δεν θέλω να τον κοντράρω και τα παμε και μεταξύ μας…Τα αφεντικά τα τιμάω με τη γνώμη μου» είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Μην μας μαλώνεις. Δεν είπε κανείς να στηρίξουμε τον Νίκο, εγώ τον στηρίζω μόνο στις προσωπικές επιθέσεις. Εγώ λέω μόνο να ρίξουμε τους τόνους παντού γιατί στεναχωριέται ο κόσμος. Ποτέ δεν έστειλε ο Νίκος μήνυμα να πει να μη μιλάς. Ο Νίκος είναι στη γραμμή» είπε η Κατερίνα Καινούγιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.