«Παραιτήσου από το Στούντιο 4 και έλα», «Παιδιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Δεν θέλω λεφτά…» – Άφωνη η Ζαμπέτογλου με την πρόταση του Κανάκη στον αέρα της ΕΡΤ

November 10, 2023


Ο Αντώνης Κανάκης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής 10/11 και πέρα από την συγκινητική του εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του και τα παιδιά του (δείτε εδώ τα λόγια του που τσακίζουν κόκκαλα), μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, τη δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής για παιδιά, δηλαδή.Με αφορμή, λοιπόν, αυτό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε …

...να κάνει μία δήλωση, εκφράζοντας την επιθυμία της να συμβάλει σε αυτό το έργο του παρουσιαστή, με τον ίδιο να την αφήνει άφωνη με την απάντησή του και την πρόταση συνεργασίας τους."Τα έχασε" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την πρόταση του Αντώνη Κανάκη«Να σου πω, Αντώνη, όταν θα κάνετε...

Ο Αντώνης Κανάκης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής 10/11 και πέρα από την συγκινητική του εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του και τα παιδιά του (δείτε εδώ τα λόγια του που τσακίζουν κόκκαλα), μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, τη δημιουργία ραδιοφωνικής εκπομπής για παιδιά, δηλαδή.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτό η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να κάνει μία δήλωση, εκφράζοντας την επιθυμία της να συμβάλει σε αυτό το έργο του παρουσιαστή, με τον ίδιο να την αφήνει άφωνη με την απάντησή του και την πρόταση συνεργασίας τους.

“Τα έχασε” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την πρόταση του Αντώνη Κανάκη

«Να σου πω, Αντώνη, όταν θα κάνετε εκπομπές στο ραδιόφωνο να με θυμηθείς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον Κανάκη να παίρνει αμέσως τον λόγο και να της λέει: «Στο ραδιόφωνο; Ναι, βεβαίως αγάπη μου. Έλα εδώ, έλα στη Θεσσαλονίκη, μετακόμισε, παραιτήσου από το Στούντιο 4 και έλα». Εκείνη, αλλά και ο συνεργάτης της, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αμέσως ξέσπασαν σε γέλια.

«Καλά, δεν μπορώ να σου στέλνω μια εκπομπή την εβδομάδα;», αναρωτήθηκε στη συνεχεία εκείνη, με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να επιμένει, κάνοντας την εξής πρόταση: «Άκου Νάνσυ, αλήθεια, σοβαρά τώρα. Γράψε μου ό,τι θέλεις και στείλ’ το μου».

«Παιδιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Να ζητήσεις δουλειά στον αέρα! Μα δεν θέλω λεφτά, την ευκαιρία θέλω», δήλωσε τότε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με χιούμορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.