«Ρε που τα ξέρετε αυτά ότι έχω…» – Η ερώτηση δημοσιογράφου που άφησε έκπληκτο τον Τριαντάφυλλο

November 10, 2023


Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Τριαντάφυλλος, έχοντας στο πλευρό του τον Στάθη Σχίζα (δείτε τις δηλώσεις του επιχειρηματία). Ο τραγουδιστής λοιπόν, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήθελα να μάθουν τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την καλή του φίλη, Μαριάντα Πιερίδη.Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ντάφυ θα βρίσκεται και φέτος σε πάνελ εκπομπής του OPEN στην ζώνη του Σαββατοκ…

...ύριακου, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι άλλο επίσημα.Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου«Έχουμε πάλι συζητήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Δεν ξέρω τίποτα αλήθεια σου λέω», απάντησε σχετικά, αφού παρόλο που το trailer για τις...

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Τριαντάφυλλος, έχοντας στο πλευρό του τον Στάθη Σχίζα (δείτε τις δηλώσεις του επιχειρηματία). Ο τραγουδιστής λοιπόν, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήθελα να μάθουν τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την καλή του φίλη, Μαριάντα Πιερίδη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ντάφυ θα βρίσκεται και φέτος σε πάνελ εκπομπής του OPEN στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι άλλο επίσημα.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Έχουμε πάλι συζητήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Δεν ξέρω τίποτα αλήθεια σου λέω», απάντησε σχετικά, αφού παρόλο που το trailer για τις νέες εκπομπές έχει βγει (δείτε το εδώ) μόνο μια έχει βγει στον αέρα του σταθμού.

Σχετικά με την φήμη που βγήκε από την άλλη, που αναφέρει πως θα τον δούμε και σε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα, απάντησε: «Ρε που τα ξέρετε αυτά ότι έχω πρόταση για το Your face sounds familiar; Ούτε στην μαμά μου δεν το έχω πει».

Επίσης, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την καλή του φίλοι Μαριάντα Πιερίδη, η οποία όπως γράφτηκε είναι και πάλι μαζί με τον σύζυγό της, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το γάμο τους (δείτε τι είχε συμβεί): «Δεν μου έχει πει κάτι η Μαριάντα για επανασύνδεση με τον σύζυγό της. Για να το έχει πει δημόσια εννοείται».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.