Cash otr trash: «Με συγκινήσατε!» – Παρά λίγο να βάλει τα κλάματα η Δέσποινα Μοιραράκη με την αφιέρωση που της έκαναν

November 10, 2023


Την Πέμπτη (9/11) είδαμε ένα νέο καλεσμένο στο Cash or Trash, ο οποίος θέλησε να βγάλει σε δημοπρασία ένα προσωπικό του αντικείμενο του, νωρίτερα ωστόσο είπε μερικά λόγια για τον εαυτό του και τη μέχρι σήμερα πορεία του.Ο λόγος για τον Γιάννη Ανδρεόπουλο, ο οποίος είναι μουσικός, καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων, καθώς επίσης έχει γράψει 5.000 κομμάτια, αφιερώνοντας και έν…

...α στη Δέσποινα Μοιραράκη, αποκαλώντας την πρώτα ''αγωνίστρια''.Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, αφού άκουσε το κομμάτι, που της αφιέρωσε ο κύριος Ανδρεόπουλος τον ευχαρίστησε πολύ και τόνισε, πως συγκινήθηκε θυμούμενη τον άντρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.Δείτε...

Την Πέμπτη (9/11) είδαμε ένα νέο καλεσμένο στο Cash or Trash, ο οποίος θέλησε να βγάλει σε δημοπρασία ένα προσωπικό του αντικείμενο του, νωρίτερα ωστόσο είπε μερικά λόγια για τον εαυτό του και τη μέχρι σήμερα πορεία του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ανδρεόπουλο, ο οποίος είναι μουσικός, καθηγητής μουσικής, ιδιοκτήτης σχολών μουσικής και ωδείων, καθώς επίσης έχει γράψει 5.000 κομμάτια, αφιερώνοντας και ένα στη Δέσποινα Μοιραράκη, αποκαλώντας την πρώτα ”αγωνίστρια”.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, αφού άκουσε το κομμάτι, που της αφιέρωσε ο κύριος Ανδρεόπουλος τον ευχαρίστησε πολύ και τόνισε, πως συγκινήθηκε θυμούμενη τον άντρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Δείτε επίσης: «Στα γυρίσματα του Cash or trash κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει…» – Συγκινεί η Δέσποινα Μοιραράκη

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη στο Cash or Trash

«Σας ευχαριστούμε πολύ! Με συγκινήσατε, γιατί έχω χάσει και πριν από έναν χρόνο τον σύζυγο. Σας ευχαριστώ θερμά», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.