Κάτια Νικολαΐδου: Ο γάμος με τον Οδυσσέα Σταμούλη και το διαζύγιο – «Μου κόστισε ο χωρισμός…»

November 9, 2023


Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο καλός της φίλος Δημήτρης Στρέπκος (δείτε την εδώ). Έχασε την μάχη της με τον καρκίνο και σκόρπισε θλίψη και πόνο στα αγαπημένα της πρόσωπα.Δεν είναι πολλά γνωστά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτό που γνωρίζουν όλοι είναι πως για κάποια χρό…

...νια υπήρξε παντρεμένη με τον, επίσης ηθοποιό, Οδυσσέα Σταμούλη, που πρόσφατα βίωσε τον θάνατο του 11χρονου γιου του, μετά από πνιγμό στην Ικαρία (δείτε εδώ την έκκληση που έκανε λίγο μετά). Η εξομολόγηση της Κάτιας Νικολαΐδου για τον χωρισμό με τον Οδυσσέα ΣταμούληΚαι οι δύο...

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο καλός της φίλος Δημήτρης Στρέπκος (δείτε την εδώ). Έχασε την μάχη της με τον καρκίνο και σκόρπισε θλίψη και πόνο στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δεν είναι πολλά γνωστά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτό που γνωρίζουν όλοι είναι πως για κάποια χρόνια υπήρξε παντρεμένη με τον, επίσης ηθοποιό, Οδυσσέα Σταμούλη, που πρόσφατα βίωσε τον θάνατο του 11χρονου γιου του, μετά από πνιγμό στην Ικαρία (δείτε εδώ την έκκληση που έκανε λίγο μετά).

Η εξομολόγηση της Κάτιας Νικολαΐδου για τον χωρισμό με τον Οδυσσέα Σταμούλη

Και οι δύο είναι άνθρωποι που δεν τους αρέσει η δημοσιότητα και προτιμούν να κρατούν τις σχέσεις και τους οικείους τους ανθρώπους μακριά από τις κάμερες, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν πολλές συνεντεύξεις ή κοινές τους φωτογραφίες. Η ηθοποιός, ωστόσο, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη “Αργά” στο παρελθόν, είχε προχωρήσει σε μία βαθιά εξομολόγηση για τον χωρισμό τους. Το απόσπασμα αυτό είχε προβληθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν θα πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι. Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή. Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα “τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο”. Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ! Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει… Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης: «Μετέφερα λάθος ότι η μητέρα του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε..» – Ο Παπαδάκης Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κάτια Νικολαΐδου

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού

Η τελευταία της εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 2023, στο πλευρό των Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Μπιμπίλας, Μπέσσυ Μάλφα και Ορέστης Τρίκας, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άκρως Συμπαντικό» στο Σύγχρονο Θέατρο. Γενικότερα, απέφευγε να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, με τις εμφανίσεις της να είναι σπάνιες, ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο της κλικ από τον φακό του youweekly.gr.

Κάτια Νικολαϊδου τελευταία εμφάνιση

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.