Βαρύ το κλίμα στο Kοινωνία ώρα Mega: «Όλος ο κόσμος που την ξέρει είναι συγκλονισμένος» – Τα λόγια Χασαπόπουλου & Βούλγαρη για το θάνατο της Νικολαϊδου

November 9, 2023


Σοκ και θρήνος επικρατεί στην ελληνική showbiz με την είδηση πως η Κάτια Νικολαϊδου έφυγε από την ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Μπορεί την πρώτη να βγήκε νικήτρια, ωστόσο στην δεύτερη δεν στάθηκε τυχερή…. Νοσηλευόταν από τον Μάιο στο νοσοκομείο και λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τον γολγοθά που περνάει.Λίγο πριν την Σταματίνα Τσιμτσιλή που την αποχαιρ…

...έτησε και δημόσια, και στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν αναφορά στο θάνατό της.Τα συγκινητικά λόγια Χασαπόπουλου - Βούλγαρη για το θάνατό της Νικολαϊδου«Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Κάτιας Νικολαΐδου. Αγαπημένη ηθοποιός,...

Σοκ και θρήνος επικρατεί στην ελληνική showbiz με την είδηση πως η Κάτια Νικολαϊδου έφυγε από την ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά. Μπορεί την πρώτη να βγήκε νικήτρια, ωστόσο στην δεύτερη δεν στάθηκε τυχερή…. Νοσηλευόταν από τον Μάιο στο νοσοκομείο και λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τον γολγοθά που περνάει.

Λίγο πριν την Σταματίνα Τσιμτσιλή που την αποχαιρέτησε και δημόσια, και στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν αναφορά στο θάνατό της.

Τα συγκινητικά λόγια Χασαπόπουλου – Βούλγαρη για το θάνατό της Νικολαϊδου

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Κάτιας Νικολαΐδου. Αγαπημένη ηθοποιός, 58 ετών. Έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Χθες το βράδυ μέσα από τα social media το μάθαμε, από αναρτήσεις φίλων της. Πραγματικά όλος ο κόσμος που την ξέρει είναι συγκλονισμένος. Νεότατη γυναίκα», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη αρχικά.

«Ήταν πολύ αγαπητή, μια γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια αυτή τη μάχη. Στα 58 της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο», συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τη σειρά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.