Αγριογούρουνα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τρώνε το φαγητό των κατοικίδιων ζώων

November 9, 2023


Τον «αέρα» τους στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης παίρνουν τα αγριογούρουνα, που βολτάρουν ανενόχλητα ανάμεσα στα σπίτια, τρώγοντας το φαγητό των κατοικιδίωνΤην εμφάνιση τους στον οικισμό Ν.751 του Πανοράματος έκανε ένα κοπάδι αγριογούρουνων. Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, τα αγριογούρουνα φτάνουν μέχρι τις αυλές των σπιτιών και τρώνε το φαγητό που προορίζεται για τα κατοικίδια ζώα.Δείτε το βίντεοΚ…

...το φαγητό που προορίζεται για τα κατοικίδια ζώα.Δείτε το βίντεοΚάτοικοι της περιοχής, που σιγά σιγά συνηθίζουν τις εμφανίσεις τους, τα βιντεοσκοπούν.Στις εικόνες φαίνεται μια αγέλη αγριόχοιρων, έντεκα (11) στον αριθμό και μεγάλου μεγέθους, όπου η παρουσία του οχήματος σε απόσταση...

Αγριογούρουνα στο Πανόραμα τρώνε το φαγητό των κατοικίδιων ζώων

Τον «αέρα» τους στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης παίρνουν τα αγριογούρουνα, που βολτάρουν ανενόχλητα ανάμεσα στα σπίτια, τρώγοντας το φαγητό των κατοικιδίων

Την εμφάνιση τους στον οικισμό Ν.751 του Πανοράματος έκανε ένα κοπάδι αγριογούρουνων. Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο, τα αγριογούρουνα φτάνουν μέχρι τις αυλές των σπιτιών και τρώνε το φαγητό που προορίζεται για τα κατοικίδια ζώα.

Δείτε το βίντεο

Κάτοικοι της περιοχής, που σιγά σιγά συνηθίζουν τις εμφανίσεις τους, τα βιντεοσκοπούν.

Στις εικόνες φαίνεται μια αγέλη αγριόχοιρων, έντεκα (11) στον αριθμό και μεγάλου μεγέθους, όπου η παρουσία του οχήματος σε απόσταση αναπνοής δεν τα συγκινεί ιδιαίτερα.

Σημειώνεται, δε, ότι, πάνω από εννέα χιλιάδες αγριογούρουνα κυκλοφορούν γύρω από το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Τα περιστατικά ατυχημάτων ή τραυματισμών που έχουν σημειωθεί, όμως κατά καιρούς, με ευθύνη των αγριογούρουνων, έχει θορυβήσει τις αρχές, οι οποίες κάνουν έκκληση στους πολίτες να μην τα ταΐζουν.

Πηγή: kynigesia.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.