Ασπρόπυργος: «Έψαχνα τρόπους να τα προσεγγίσω ως φίλος» – «Ντόμινο» καταγγελιών από γονείς κατά του γuμναστή

November 9, 2023


Ασπρόπυργος: Συνεχίζεται το «ντόμινο» καταγγελιών από γονείς κατά του γuμναστή για ασέλγεια. «Έψαχνα τρόπους να τα προσεγγίσω ως φίλος» υποστηρίζει ο ίδιος.Να αρνηθεί όλες τις καταγγελίες υποστηρίζοντας ότι δεν πείραξε ποτέ κανένα παιδί προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 30χρονος γuμναστής σε σχολείο του Ασπροπύργου που συνελήφθη με κατηγορίες περί κατάχρησης ανηλίκων.Την Πέμπτη, ο 30χρ…

...ονος, αναμένεται να χαρακτηρίσει «στημένες» της 8 εναντίον του καταγγελίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά και να πει πως έγιναν από γονείς που -άγνωστο γιατί – θέλουν να τον απομακρύνουν από το σχολείο.Μάλιστα αναμένεται ακόμα να υποστηρίξει ότι «ποτέ μέχρι τώρα...

Ασπρόπυργος: Συνεχίζεται το «ντόμινο» καταγγελιών από γονείς κατά του γuμναστή για ασέλγεια. «Έψαχνα τρόπους να τα προσεγγίσω ως φίλος» υποστηρίζει ο ίδιος.

Να αρνηθεί όλες τις καταγγελίες υποστηρίζοντας ότι δεν πείραξε ποτέ κανένα παιδί προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 30χρονος γuμναστής σε σχολείο του Ασπροπύργου που συνελήφθη με κατηγορίες περί κατάχρησης ανηλίκων.

Την Πέμπτη, ο 30χρονος, αναμένεται να χαρακτηρίσει «στημένες» της 8 εναντίον του καταγγελίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αλλά και να πει πως έγιναν από γονείς που -άγνωστο γιατί – θέλουν να τον απομακρύνουν από το σχολείο.

Μάλιστα αναμένεται ακόμα να υποστηρίξει ότι «ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα αν και έχω περάσει και από άλλο σχολείο στο παρελθόν».

Γονείς που μίλησαν στο MEGA, επιβεβαιώνουν από την άλλη τα όσα καταγγέλλονται για τον 30χρονο. «Στον δικό μου, έκανε πρόταση να πάει και να κάτσει στα γόνατά του και το παιδί με το ζόρι πήγε έκατσε δευτερόλεπτα και έφυγε» λέει ένας πατέρας.

Άλλος γονιός σημείωσε: «Η κόρη μου που είναι σε άλλη τάξη, δεν τον έχει δάσκαλο. Εν ώρα διαλείμματος και ενώ καθόταν στο παγκάκι να φάει το πρωινό της, πάει και το χαϊδεύει και το γαργαλάει στην κοιλιακή χώρα. Αν έχει τέτοιο πρόβλημα δεν έπρεπε καν να είναι καθηγητής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.