Χαλάει ο καιρός: Πέφτει ακόμα και 12°C η θερμοκρασία την Πέμπτη – «Nτυθείτε πιο ζεστά» λέει ο Αρναούτογλου

November 9, 2023


Σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη 09/11, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του καιρού από το Meteo.Οι μέγιστες τιμές της δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 17-19°C στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, τους 20-22°C στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (με εξαίρεση τα νότια της Πελοποννήσου, όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 24-25°C), τους 19-21°C στο Ιόνιο και τους 22-24°C …

...στα νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και στην Κρήτη.Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας την Πέμπτη 09/11 σε σχέση με αυτήν της Τετάρτης 08/11.Όπως φαίνεται, σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής...

Σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη 09/11, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του καιρού από το Meteo.

Οι μέγιστες τιμές της δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 17-19°C στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, τους 20-22°C στα υπόλοιπα ηπειρωτικά (με εξαίρεση τα νότια της Πελοποννήσου, όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 24-25°C), τους 19-21°C στο Ιόνιο και τους 22-24°C στα νησιά του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας την Πέμπτη 09/11 σε σχέση με αυτήν της Τετάρτης 08/11.

Όπως φαίνεται, σε τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου η πτώση αναμένεται να ξεπεράσει τους 8°C, με τη μεγαλύτερη πτώση να φτάνει ακόμα και τους 12°C.

Σάκης Αρναούτογλου: «Nτυθείτε πιο ζεστά»

Σε ανάρτηση προέβη και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, σχετικά με την επερχομένη πτώση της θερμοκρασίας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Nτυθείτε πιο ζεστά (και ειδικά τα μικρά παιδιά) στη βόρεια Ελλάδα και κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλονίκης από απόψε το βράδυ και αύριο το πρωί, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει πρόσκαιρα αλλά αισθητά εξαιτίας της πρόσκαιρης επικράτησης σχετικά δυνατών βοριάδων…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.