«Κι όμως αυτό το πράγμα βγαίνει στην τηλεόραση» – Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το I’m a celebrity get me out of here

November 9, 2023


Το I’m a Celebrity get me out of here είναι ένα ριάλιτι που ήρθε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ενώ στο πρώτο επεισόδιο φάνηκε πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα εδώ), στη συνέχεια φάνηκε πως η περιέργεια για το καινούριο “ξεθύμανε” και δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση πια.Οι δοκιμασίες που περνούν οι διάσημοι που βρίσκονται εκεί έχουν χαρακτηριστ…

...εί από διάφορα πρόσωπα "εξευτελιστικές" (δείτε εδώ τα "καρφιά" του Ανδρέα Μικρούτσικου) και ανάμεσά τους φαίνεται πως βρίσκεται και ο Αντώνης Κανάκης που έκανε τα δικά του σχόλια το βράδυ της Τετάρτης 8/11 μέσα από την εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα, στο κανάλι του ΑΝΤ1.Τα αιχμηρά σχόλια...

Το I’m a Celebrity get me out of here είναι ένα ριάλιτι που ήρθε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ενώ στο πρώτο επεισόδιο φάνηκε πως κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα εδώ), στη συνέχεια φάνηκε πως η περιέργεια για το καινούριο “ξεθύμανε” και δεν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση πια.

Οι δοκιμασίες που περνούν οι διάσημοι που βρίσκονται εκεί έχουν χαρακτηριστεί από διάφορα πρόσωπα “εξευτελιστικές” (δείτε εδώ τα “καρφιά” του Ανδρέα Μικρούτσικου) και ανάμεσά τους φαίνεται πως βρίσκεται και ο Αντώνης Κανάκης που έκανε τα δικά του σχόλια το βράδυ της Τετάρτης 8/11 μέσα από την εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα, στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το I’m a celebrity get me out of here

«Πάμε στο νούμερο 7, στο κανάλι που αγαπάει τα ντοκιμαντέρ… ο ΣΚΑΙ. Το ελληνικό BBC που έχει φέρει το Animal Planet στην στην ελληνική τηλεόραση και το έχει ονομάσει για κάποιο λόγο “I’ m a celebrity… Get me out of here”. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάστηκε να αλλάξουμε όνομα στο “Animal Planet”. Κι όμως αυτό το πράγμα παίζει, βγαίνει στην τηλεόραση, εκπέμπεται δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά.

Αντώνης Κανάκης για Celebrity ΣΚΑΙ

Κόλαφος και ο Γιώργος Λιάγκας για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Με αφορμή τα όσα προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (19/10) στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I’m a celebrity get me out of here (δείτε εδώ τα highlights), ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 20/10, θέλησε να κάνει μερικά σχόλια για τους πρωταγωνιστές του και το περιεχόμενό του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, δήλωσε πως η εικόνα που βλέπει τον στενοχωρεί, καθώς θεωρεί πως οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται εκεί και ξεφτιλίζονται απλά και μόνο για να κερδίσουν δημοσιότητα και να εξασφαλίσουν ορισμένες εμφανίσεις και δουλειές στο μέλλον.

«Θέλω να πω κάτι. Εμένα με θλίβει αυτή η εικόνα και θα πω γιατί. Εδώ γίνεται μια κριτική – και θα το πω σοβαρά – στις σκαλέτες εκπομπών και για το αν πρέπει να βγάζουμε τον έναν ή τον άλλον – που στο τέλος είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτούς που βγάζουμε και γι’ αυτά που λέμε και κρινόμαστε καθημερινά από αυτό – και δε γίνεται σε αυτό που ουσιαστικά είναι μια τηλεόραση, για μένα, άλλης εποχής που ευτελίζει και ξεφτιλίζει ανθρώπους, που είναι διατεθειμένοι, βέβαια, να ξεφτιλιστούν και να γυρίσουν μετά στην Ελλάδα και να κάνουν πέντε αρπαχτές με τον Σιανίδη και άλλες πέντε Σκαμνάκη – φίλοι είναι και οι δύο, δεν είναι κακό. Όμως, γι’ αυτό το κάνουν οι άνθρωποι, γιατί δεν είναι celebrities, είναι ανθυποσελέμπριτις, πηγαίνουν και τρώνε τούρτες στη μάπα. Μια τηλεόραση άλλης εποχής, για μένα θλιβερή ως θέαμα… για μένα!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Της έκανε πρόταση γάμου πριν φύγει για το I’m a Celebrity Get me out of here: Παντρεύονται όταν γυρίσει!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.