Φάρμα highlights 7/11: Τα κλάματα των παικτών στην κάμερα και ο καβγάς που ξέφυγε από τα όρια

November 8, 2023


Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/11 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Οι παίκτες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είδαμε και έναν άσχημο καβγά.Την Τρίτη (7/11) είδαμε τους παίκτες της Φάρμας να αγωνίζονται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, το οποίο θα μοιραζόταν ατομικά στο τέλος η ομάδα, που θα κέρδιζε πρώτη τον αγώνα (δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινοβραδι…

...μοιραζόταν ατομικά στο τέλος η ομάδα, που θα κέρδιζε πρώτη τον αγώνα (δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινοβραδινό 6/11 επεισόδιο).Αυτή τη φορά η παραγωγή αποφάσισε να δώσει ως έπαθλο στην νικήτρια ομάδα αυτό της επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάτι, που όπως καταλαβαίνουμε...

Ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/11 μέσα από τη συχνότητα του STAR. Οι παίκτες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είδαμε και έναν άσχημο καβγά.

Αναλυτικά τα 7/11 highlights της Φάρμας

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας – Έριξαν πολύ κλάμα οι ηττημένοι

Την Τρίτη (7/11) είδαμε τους παίκτες της Φάρμας να αγωνίζονται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, το οποίο θα μοιραζόταν ατομικά στο τέλος η ομάδα, που θα κέρδιζε πρώτη τον αγώνα (δείτε εδώ τα highlights από το χθεσινοβραδινό 6/11 επεισόδιο).

Αυτή τη φορά η παραγωγή αποφάσισε να δώσει ως έπαθλο στην νικήτρια ομάδα αυτό της επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάτι, που όπως καταλαβαίνουμε θα ήθελαν πολύ όλοι να το κερδίσουν.

Μετά από κόπο, ένταση και φωνές η ομάδα, που κέρδισε το τόσο σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας ήταν η μπλε!

«Μπαμπά έχω λίγο πυρετούλη» – Σπαραγμός και πολλά δάκρυα για τους παίκτες που μίλησαν με οικογένειες και συντρόφους

Οι παίκτες που κέρδισαν την δοκιμασία και μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι δεν άντεξαν και ”λύγισαν” στο άκουσμα της φωνής των οικείων τους, όπως ήταν για παράδειγμα ο Γιώργος, που μίλησε με τη σύζυγό του, τον πατέρα του και την κορούλα του, που του είπε, πως έχει πυρετό.

Αντίστοιχα και η Κριστίνα έκλαψε μιλώντας με τον σύντροφό της, όπως και ο Αλέξανδρος, που λύγισε μιλώντας με την κοπέλα του, καθώς και η ίδια λύγισε, όπως ακούσαμε στην γραμμή.

«Αυτός ο τραμπουκισμός και το νταϊλίκι, όχι σε εμένα!», «Γιατί τι θα κάνεις;» – Ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα σε Τσάμη και Γιαννακίδη

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για πολλούς, ωστόσο το γεγονός, ότι είχαν μια επαφή με τον έξω κόσμο αντί να τους ανεβάσει το ηθικό, τους έφερε εντάσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσάμη και τον Γιώργο Γιαννακίδη, που αρπάχτηκαν κανονικά για το διαμοιρασμό των προμηθειών.

«Αυτός ο τραμπουκισμός και το νταϊλίκι, όχι σε εμένα! Νταϊλίκια και τραμπουκισμοί όχι σε μένα», είπε ο Τσάμης με τον Γιαννακίδη να απαντάει: «Γιατί τι θα κάνεις;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.